Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Géllakk? tényleg olyan jó?

Géllakk? tényleg olyan jó?

Figyelt kérdés
egy barátnőm csináltatatott géllakkos körmöt. azt mondta lehet hogy 3000 forint de egy hónapig nem kezd lepattogni és teljesen jó. én most ki akarom próbálni de előtte érdekelne hogy tényleg olyan jó? tényleg egy hónapon keresztül nem pattog le? és utána lepattog vagy majd nekem kell leszednem? és nagyon roncsolja a körmöt vagy csak olyan mint ha kifestettem volna?

2012. szept. 7. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha normálisan van megcsinálva tényleg jó. Ha pedig jó, nem fog 4 hét múlva sem lepattogni, sőt, te nem is tudod leszedni, vissza kell menni a körmöshöz, hogy leoldja. Ha csiszolni akarja, menekülj! A jó géllakk 10 perc alatt leoldódik.
2012. szept. 7. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért ha nagyon gyenge a körmöd, ne várj csodákat. A körmöt pedig nem roncsolja.
2012. szept. 7. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem roncsolja! Mert pl a shellac alatt egyáltalán nem kell sem bolyhozni a körmöt, sem reszelni, és marha gyorsan leoldódik.

A körmöt egyébként is, a körmös teszi tönkre, NEM az anyag.

2012. szept. 7. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
juj... bocsi.. elnéztem a válaszodat :)
2012. szept. 7. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ballagásra volt,de soha többet. Egyszerűen már kezdett lenőni, és akkor én lereszeltem,mert körmös nem ért rá,oldani meg persze,hogy nem lehetett. Alatta barnás és vékony volt a körmöm és még mindig csak a 2/3a nőtt le,pedig könyörgöm mikor volt már ballagás?
2012. szept. 8. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:

A jó géllakk így oldódik le kb max 10 perc alatt:

[link]

2012. szept. 8. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!