Valaki rendelt már ilyen géllakk szettet?
Figyelt kérdés
Mennyire vált be? Az egyik kérdésnél vki egy ugyanilyen fényzselét linkelt be és ott azt írták, hogy ez nem is géllakkhoz való. Igaz ez?
2012. ápr. 4. 16:32
1/5 anonim válasza:
szia.
azt nem tudom, hogy jó-e gél-lakkhoz, de azért elgondolkodnék a helyedben... az addig oké, hogy ezeket megkapod ezen az áron, DE! kell venned mellé reszelőket, díszítőket, ami még nem is nagy szó...de az UV lámpa, ami nélkül használni se tudod, kb. még egyszer ennyibe kerül...
és ezt sem addig tart megcsinálni, hogy felkened és kész
2/5 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, de a többi eszközöm meg van hozzá.
2012. ápr. 5. 07:57
3/5 anonim válasza:
nézd, én nem venném meg így...
CN-t is tudsz venni a vaterán, és az tuti jó márka
Én a moyrával nagyon nem vagyok megelégedve, nem sok jót hallottam róla, ezért mondom, hogy nem kéne.
olcsó húsnak híg a leve, én inkább megvenném pár100ft-tal többért a tuti jót!
első voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. ápr. 5. 13:00
5/5 anonim válasza:
Válasz adó! Mi a baj a Moyrával nekem körülbelül úgy 20-25 db géllakkom van tőlük alap fedőt is moyrát használok és teljesen tökéletes akár 4 héten át!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!