Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől pattan le a géllakk?

Mitől pattan le a géllakk?

Figyelt kérdés
Lepolírozom a (saját)körmöm, teszek rá zsírtalanítót és kilakkozom majd uvgépbe megszárítom, még aznap néhány helyen lepattan. mi lehet a gond?
2012. júl. 24. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem az a zsírtalanító nem kéne, próbáld meg anélkül
2012. júl. 24. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Az a gond, hogy 1. nem értesz hozzá, 2. rossz minőséget vettél, 3. mind a kettő egyszerre.

És a legtöbb géllakk alá nem elég a zsírtalanító, hanem kell savmentes primer is.

Uv-ban nem szárad, hanem köt.

2012. júl. 24. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát a legvalószínűbb, hogy nem jól csinálod.

Próbáld meg egy jobb minőségűvel is, hátha, de erre elég kis esélyt látok. Egyéb esetben szerezz egy oktatóanyagot, vagy menj el egy tanfolyamra, és tanuld meg, hogy kell, rá fogsz jönni, hol a hiba. Így még elég sok minden lehet.

2012. júl. 24. 13:34
 4/10 A kérdező kommentje:

1# válaszoló köszönöm!

2#válaszoló

1. nem értek hozzá de van egy videó ami alapján meglehet csinálni http://www.youtube.com/watch?v=H0CnABd0Mko

azért olyan nagy tudomány nem kell hozzá.

2. Nem vettem rossz minőségűt (Crystal nails)

Köszi a haszontalan választ!

2012. júl. 24. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

minden kis millimétert le kell polírozni, savmentes primert, majd a géllakk. Ha a hegyénél pattog, akkor szerintem nem húzod át a lakkot a köröm élén is... így könnyen szét tud válni.

az ecsetet függőlegesen tartva húzd végig a körmöd hegyén/élén, így elvileg nem fog tudni lepattanni, ha jól csinálod

2012. júl. 24. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok

esetleg narancsfapálcával húzd körül, mikor kifestetted, így esélye sem lesz egy ici-pici helyen sem hozzáragadni a bőrödhöz - ott is könnyen levegősödik

2012. júl. 24. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Annyira szeretem az ilyen arrogáns, önelégült kontárokat :D Nagy tudomány nem kell hozzá valóban. De neked mégsem megy. :D Hát akkor valami csak kell hozzá, amit nem tudsz.

Ja, csak szólok.. a CN egy alsóközépkategóriás anyag, bármit is állít róla a marketing :D

Hajrá!

2012. júl. 24. 13:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ, kipróbálom úgy ahogyan írtad!
2012. júl. 24. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Polírozod?talán mattítani kellene
2012. júl. 24. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Crystal nails elég rossz, akármennyire is jónak tűnik
2012. júl. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!