Mit tegyek, hogy kb.10 cm-et nőjek egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok és 148,3 cm. Én vagyok a legkisebb az osztályba... Valaki tud valami házi cuccot erre? Ja és ne olyat írjatok, hogy majd megnősz, meg hogy fogadd el... Hanem inkább hasznosat... Nagyok kérlek titeket!! Köszii ♥2012. szept. 5. 21:29
1/10 anonim válasza:
Hát bocs, de semmitől nem tudsz ennyit nőni 1 hónap alatt, vagyis mégis, ha felveszel egy 10 centi magas sarkú cipőt. Más megoldás nincs.
3/10 anonim válasza:
Ha ilyen házi növesztő cucc lenne szerinted hány pasi írna ide hogy növelje a farka méretét?
Jobb ha beletörődsz hogy lehet hogy ekkora maradsz de fogsz még nőni valószínűleg egy pár centit azért.
4/10 anonim válasza:
Egy biológia könyv baromi hasznos lenne. Elolvasod, értelmezed, és utána rájössz, hogy mennyire gáz ez a kérdés, de legfőképp az a két sor amit még magyarázatnak írtál.
5/10 anonim válasza:
16 évesen nem valószínű hogy fogsz még nőni... bár erről a témáról szerintem már tanultál az iskolában. Növesztőszer nem létezik.
7/10 anonim válasza:
16 évesen ennél több eszednek kéne lenni...
8/10 anonim válasza:
16 évesen már nem nagyon fogsz nőni, max 4-5 cm-t még összeszedhetsz 20-22 éves korodig. Nem lehet meggyorsítani, ez van törődj bele.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Ha nagyon kérsz minket,akkor sem fogunk tudni varázsigét mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!