Hogy kell a fülbevalot kiszedni?
most lett lyukasztva, már lejárt a 6 hét. most lett 1.nek nem tudom hogy kell kiszedni.
a vége olyan mint a fehuzhato játékoknak a tekerős vége (amit tekerni kell h játék maci (pl) elkezdjen sétálni.
rem érti valaki xd
nem tom hogy szedjem ki?!
pls értelmes válaszokat
(a helyesirásom jo csak telon vok és ahova nem kell nem teszek ékezetet)
Remélem elmondta az, aki lyukasztotta a füledet, hogy napont kicsit megkell pörgetni a fülbe valót, hogy ne nőjőn bele.
Csak akkor szedd ki ha nem fáj, ha a fülbevalót húzod előre-hátra stb., mert akkor még nem gyógyult meg teljesen.
Ha kicsit éles az eleje, vagy nem gömbölyű, akkor fogj egy zsepit vagy valami vékony ruhát és azzal fogd meg az elejét a bal kezeddel. A jobb kezeddel 'csipd meg' a másik végét és húzd szét. Tádám ;)
Nekem is nemrég lőttek be újat, és ha ugyanolyan belövős fülbevalót használt, akkor annak picit másmilyenebb a vége. Az ugye úgy van megcsinálva, hogy tudjon mozogni a füledben a fülbevaló, és hegyes is a vége, ezért ott van egy rész, amire úgymond rá van pattintva az a tartó rész, nem csak úgy lehúzod, mint az összes többit.
Először én is bénáztam vele, javaslom állj valami olyan helyre, ahol nem baj, ha leesik a földre, mert nekem úgy sikerült szétszednem, hogy nem érzékeltem, mikor fog "lepattani", és így elrepült két felé, szóval ne wc vagy csap közelében. :)
De ha 1-2x szét meg összerakod, utána érezni fogod a különbséget, a belövős fülit egy fokkal erősebben kell széthúzni. De szét lehet, olyan nincs, hogy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!