Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Új fülbevalót szeretnék...

Új fülbevalót szeretnék porcba akartam eddig, de nem tudom hogy az mennyire fáj, vagy miben más mint egy sima belövés?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a kettő közül gondoltam valamelyikre

Valakinek tapasztalatai? esetleg mennyire fáj? mennyi idő alatt gyógyul ? mellyivel fáj jobban mintha nem porcba lőnék ?

2012. júl. 25. 19:43
 1/9 szamóca.. ***** válasza:

porcba ne lövess, szúrass mindenképp.

egyébkétn a szúrás maga nem sokkal rosszabb, egy kicsit nehezebben megy át a tű és furcsa érzés mikor "áttöri" a porcot, de nem vészes.

utána viszont nehezebben gyógyul sokkal mint a húsba szúrt pc-k, mert a porcnak rossz a vérellátása. ezért utána jobban fáj, de ha vigyázol rá, nem fekszed el, nem akad bele semmi és tisztítod, akkor az sem elviselhetetlen.

2012. júl. 25. 19:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ ! :)

azt olvastam hogy lövetni nem ajánlott, hanem szúrni kell :D

az a gond hogy nekem biztos beakadna, ha másba nem a bukóba...

az egyik fülembe 3 fülbevaló van sorba az nemvolt vészes ez jobban fájna ?:)

meg szerintetek melyik néz ki jobban a fenti linkek közül ? :)

2012. júl. 25. 19:49
 3/9 szamóca.. ***** válasza:

bukóba nem akad be ha óvatosan teszed fel és rendes pc van benne nem iylen köves izé, de figyelni kell. le is ragaszthatod addig míg rajtad van, csak ne legyen szoros a ragasztás.

nem mondom hogy nem fáj kicsit jobban, de ez mégis csak egy szúrás, senki nem halt még bele

2012. júl. 25. 19:53
 4/9 A kérdező kommentje:

ez a leragasztás jó ötlet, nekem eszembe se jutott :D

és megkérdezhetem hogy neked melyik tetszik jobban ? :)

2012. júl. 25. 19:54
 5/9 szamóca.. ***** válasza:
szerintem fülformától függ:) elálló lapátfülbe helixet tenni vicces. a tragus meg nem jó, ha kicsit ott a porc mert akkor ormótlan. egyébként nekem mindkettő volt, úgyhogy jótól kérded:D nem tudom...
2012. júl. 25. 19:56
 6/9 szamóca.. ***** válasza:
ha leragasztod semmiképp se úgy ragaszd, hogy az nyomja... nem tudom elmagyarázni jajajj... tehát csak takarja a felszínt, mondjuk helixnél ne húzd hátra a ragasztóval a füled a fejedhez, mert attól begyulladhat
2012. júl. 25. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi :))
2012. júl. 25. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Én porcba szúrattam, általában azt ajánlják jobban. Nekem a srác fújt rá helyi érzéstelenítőt, meg sem éreztem, mikor szúrta, utána már fájdogált, meg még éreztem pár napig, kicsit vérzett, meg gennyes volt, de 1 hét után semmi baja nem volt, még érzékeny volt kb 1 hónapig. Egyáltalán nem gáz, teljesen kibírható.
2012. júl. 25. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ :)
2012. júl. 25. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!