Új fülbevalót szeretnék porcba akartam eddig, de nem tudom hogy az mennyire fáj, vagy miben más mint egy sima belövés?
a kettő közül gondoltam valamelyikre
Valakinek tapasztalatai? esetleg mennyire fáj? mennyi idő alatt gyógyul ? mellyivel fáj jobban mintha nem porcba lőnék ?
porcba ne lövess, szúrass mindenképp.
egyébkétn a szúrás maga nem sokkal rosszabb, egy kicsit nehezebben megy át a tű és furcsa érzés mikor "áttöri" a porcot, de nem vészes.
utána viszont nehezebben gyógyul sokkal mint a húsba szúrt pc-k, mert a porcnak rossz a vérellátása. ezért utána jobban fáj, de ha vigyázol rá, nem fekszed el, nem akad bele semmi és tisztítod, akkor az sem elviselhetetlen.
Köszi a választ ! :)
azt olvastam hogy lövetni nem ajánlott, hanem szúrni kell :D
az a gond hogy nekem biztos beakadna, ha másba nem a bukóba...
az egyik fülembe 3 fülbevaló van sorba az nemvolt vészes ez jobban fájna ?:)
meg szerintetek melyik néz ki jobban a fenti linkek közül ? :)
bukóba nem akad be ha óvatosan teszed fel és rendes pc van benne nem iylen köves izé, de figyelni kell. le is ragaszthatod addig míg rajtad van, csak ne legyen szoros a ragasztás.
nem mondom hogy nem fáj kicsit jobban, de ez mégis csak egy szúrás, senki nem halt még bele
ez a leragasztás jó ötlet, nekem eszembe se jutott :D
és megkérdezhetem hogy neked melyik tetszik jobban ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!