Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt a fülbevalót hogy lehet...

Ezt a fülbevalót hogy lehet kiszedni?

Figyelt kérdés
Letelt az 1 hónapnyi idő mostmár kiszeretném cserélni a fülbevalóm. Egy a baj hogy oylan a fülbevaló hogy a vége olyan mint a horog így nem tom simán lehúzni azt a bigyót. Szétfeszíteni sem tudom. Mit tehetnék? Viszameni kozmetikushoz aki lőtte nemszeretnék
2010. máj. 12. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
hát egyszerűen úgy húzd ki a füledből, ahogy hajlik.. kövesd az irányát :D
2010. máj. 12. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
de az végéről azt a leszorítót nemtudom lehúzni:D
2010. máj. 12. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem is így volt, én addig húztam közepesen hosszú körömmel (mert az fért be alá, az ujjam nem), míg lejött, igaz rohadtul fájt pár percig

valaki nem tud segíteni? barátnő pl?

2010. máj. 12. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
hát lehet átmegyek anyukámhoz ő csak ért hozzá:D
2010. máj. 12. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kisflexel vágd le.

Mac Gyver.

2010. máj. 12. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
:'D
2010. máj. 12. 21:43
 7/7 anonim válasza:

én is épp ezzel szenvedek, de egyszerűen nem bírom leszedni.. az a rohadt kis horgos vége.:D és ha sikerül is az egyik akkor van még 3..:S Pedig vettem ma nagyon szép fülbe valókat és az egyik cimpámat tágítani akarom..:D

Csak előbb jó lenne leműteni valahogy az eddigi belőtt fülbevalókat..xD Neked végül sikerült leszedni?

2011. dec. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!