Tudnék gyorsabban nőni? :D
szerintem nem.. örökletes dolog lehet. nekem vannak két méteres férfi rokonaim, bízom benne, hogy nem leszek akkora!
jelenleg 17 éves vagyok, és 174cm, és szívesen cserélnék veled. (:
amúgy magasak a rokonaid? szüleid, nagyszüleid..?
első vagyok azt elfelejtettem odaírni h lány vagyok :D azt hittem te is...
elmehetsz egy csontvizsgálatra ahol megnézik lezárultak-e a növekedési pontok, ha még nem akkor van esélyed nőni, és hormont is kaphatsz, bár azt nagyon nem ajánlom.
ha fiú vagy csak bíztatni tudlak mert én is ekkora lehettem 15 évesen(asszem 169 voltam),de mivel későnérő vagyok ezért mostanra(nemrég töltöttem a 17et) elértem a 180cm-t is szval minden esélyed megvan h elérj egy átlagos magasságot.Mindenki más ütembe nő!
De ha nagyon érdekel mennyi leszel akkor az utobbi min. 2 év növekedési ütemét viszonyítsd hozzá az itt található átlaghoz és akkor megkaphatod h milyen növekedési fázisba vagy.(ha pl. nemnagyon nőtél már az elmúlt évekbe akkor lehet h a te csontozatod idősebb a tényleges korodnál és ebben az esetben elképzelhető h ekkora maradsz,viszont ha olyan ütembe nősz most mint egy 13-14 éves akk csak szimplán későnérő vagy(like me)és akkor még magas is lehetsz)
link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!