Szép vagyok? Vagy csúnya? Mi a véleményetek a külsőmről?
Félre ne értsetek nem dicsértetni akarom magam csak érdekel hogy külső szemmel hogy nézek ki:)
Nagyod cuki vagy amikor mosolyogsz. Szép a szemed. Szerintem jól nézel ki.
23/L
Lány vagyok, remélem nem baj.
Szóval, szerintem semmi baj sincs veled. :) Én elcserélném veled a külsőmet, pedig egész népszerű vagyok a fiúk körében... :D
Tetszik, hogy nincs rajtad sok smink! Az utolsó előtti kép nekem nem tetszik, azon valahogy sötétebb a hajad, és szerintem is szebb vagy úgy... Csak az a mosoly nekem kicsit mű. :)
És a 3. képen, az az összeállítás...! Erre már tényleg nem bírok semmit se mondani. Borzasztó. Az a nyaklánc, az a romás fülbevaló és az a fölső egyszerűen borzalmas!
A szemüveg jól áll, de azokat az ékszereket/ruhákat felejtsd el. Vagyis legalább ne párosítsd őket össze.
És még egy nagyon fontos dolog: SOKKAL jobban áll úgy a hajad, ha nem csak egyszerűen középen van elválasztva, hanem kicsit oldalt, mint a 3. képen! Milliószor jobb.
Vagy kipróbálhatnál egy hosszabb féle oldalfrufrut is, szerintem jól állna! És a szemöldöködet is kiszedhetnéd.
Javítok:
"hanem kicsit oldalt, mint az utolsó előtti képen!"* :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!