Szép vagyok? Vagy csúnya? Mi a véleményetek a külsőmről?
Félre ne értsetek nem dicsértetni akarom magam csak érdekel hogy külső szemmel hogy nézek ki:)
Ha mosolyogsz, az jól áll. De a szemöldöködet ritkíthatnád, szépen formára szedhető. Szerintem a szemüveg pont nem áll jól, és azon a képen látszik, hogy nagyon nincs stílusérzéked. Még fiatal vagy, de jobb, ha most utánajársz, mert az nagyon előnytelen, kissé még igénytelen hatást is kelt. A karikafülbevaló nagyon nem áll jól senkinek, nem csak neked, a gyöngysor pedig elegáns, kifinomult öltözékhez jó. A felső csúnya. Az utolsó képen sem stimmel az a sál... 12 éves uniszex deszkás vagy emós, mittudomén mi a menő ma a kicsiknél :D Na, azok hordanak ilyet... Nekik se jó, dehát mindegy...
Ez konkrétan nem volt kérdés, de a megjelenésedhez tartozik.
Nem áll jól a túl sok smink, de ha feketével kihúzod alul-felül a szemed, az jól néz ki. Az első képpel kapcsolatban: a homlokráncolást azt felejtsd el, nem jó... Meresztgeted tőle a szemed és ráncos is leszel :) Mosolyogj! Az a lényeg. És finomodj ízlésben :)
Átlagosnak mondanálak,nem vagy szép,de csúnya se.
Én is a helyedben kiszedetném a szemöldökömet egy formára,csak ne extre vékonyra :D
+ a nagy karikás fülbevalókat hanyagold,senkinek sem áll jól
olyan érdekes arcod van :) de amugy tényleg nagyon cuki vagy mikor mosolyogsz :) am ez a természetes hajszined? :) am én megnéznélek/képezelnélek másféle hajszinnel de ez sem rossz :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!