Epilátort használhatok az államon?
Figyelt kérdés
Sajnos az állam elég szőrös. Gyantáztatni szoktam vagy csipesszel szedtem ki eddig, de már annyi van, hogy nem olyan könnyű kiszedni így. Ha epilátort használnék, megerősödne a szőr meg a pihék? Melyik a legjobb módszer az arcszőrzet eltávolítására (lányoknál)? Légyszi ne írjátok, hogy a végleges szőrtelenítés, mert azon voltam sokszor és semmit sem használt!2009. júl. 28. 15:15
1/3 anonim válasza:
én is próbáltam már ilyet, de nekem naon fájt s: de biztos h lehetne használni
2/3 anonim válasza:
lehet, csak biztos fáj. Teleshopban reklámoznak egy miniepilátort is, szóval tuti lehet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem lehet én is használtam már epilátort az államon. Pont ez a bajom nekem is végeleges szőrtelenítésen is voltam ki is hullott a nagy része 2 hét után de vissza is jött szépen. Az epilátor jó megoldás csak arra figyelj, hogy az epilátort előtte fertőtlenítsd mert begyullad különben a szőrtüsző és nagyon csúnya lesz az állad.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!