Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használhatok epilátort a...

Használhatok epilátort a hasamon terhesség alatt vagy mit lehetne még?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

gondot nem hinném hogy okoz, ha te kibírod???

De szerintem felesleges, mert aterhesség alatt megerősödött szőrzet a szülés után javarészt elhullik, de ha zavar..miért ne?

2008. okt. 1. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem nem tanácsolták,hogy használjak epilál tort a terhességem alatt!Én inkább borotvát használok,de a hasamnál óvatosan!

32 hetes kismami

2008. okt. 1. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szemőldök csipeszt használok,igaz csak pár szál erősödött meg a köldököm alatt.Nem tudom neked mennyi van.

De bajod nem kesz tőle tuti.

31heteske

2008. okt. 1. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hany hetes vagy de en probaltam(mindig szoktam)ott lent a felso reszet ahol meg nem faj..hat az en babam tudtomra adta hogy nem tetszik neki,a feje szegnykemnek pont ott van,ugy el kezdett rangatozni!Persze a hasamat nem szoktam epilatorral hanem szokitoporral.Fodrasz vagyok es tudom hogy szabad,fontod hogy ne szivd be mert eleg eros ammonia szaga van.Igy ugy nez ki mintha nem lenne szor rajta es idovel annyira elhalvanyul a szorszal hogy ki lehet tepni kezzel a szoszoket..En 2 havonta szokitem.33 hetes kismama
2008. okt. 1. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom,majd elhullik ha megszülünk...Borotválod?Olyan leszel mint egy majom mégjobban erősebb lesz.
2008. okt. 1. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg ne csinálj vele semmit, mert csak még jobban megerősödik a hasi szőrzeted. Ami most erősebb az majd elkopik, kihullik a szülést követő egy-két hétben.
2008. okt. 1. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!