Mit gondoltok rólam? Milyen vagyok szerintetek?
16 éves vagyok, 172 centiméter. Kíváncsi vagyok mit gondoltok rólam! :)) Alapvetően jelenlegi súlyommal és kinézetemmel nem vagyok elégedett, fogyni szeretnek pár kilót! Szerintetek?
(utolsó képen az ínyfék látszik, lehet kritizálni, de tudnotok kell, hogy azt illetően minden kritika lepereg rólam! :DDDD )
Az üzenet küldője: hahahaha, no
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 13:21
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mit gondoltok rólam? Milyen vagyok szerintetek?
"Szerintem elég sokat képzelhetsz magadról, pedig nem kellene!"
Az üzenet szövege: mibol gondolod, hogy sokat kepzelek magamrol?
A stílusodból drága!
Biztosan megtudod állapítani, hogy milyen a stílusom! :)) És nem fogom felidegesíteni magam, pedig tudom, hogy erre vágysz, máskülönben nem másoltad volna ki a levelet. Elég sok emberrel, aki ideírt, megbeszéltem a dolgokat, hogy miért mondta amit mondott, mert valamilyen szinten tényleg érdekelnek a vélemények és annak okai, de úgy látszik veled ez lehetetlen. Ha annyira oda lennék magamért, szerintem nem az lenne az ész szerű, hogy mindenkinek zöld kezecskét nyomogatnék, hanem lenézően csapkodnám az egeret, miközben a piros kezekre irányítom a kurzort.
Viselkedést tekintő véleményre - így a te 'korrekt' megnyilvánulásodra sem - vagyok kíváncsi, mert nekem úgy rémlik, nem kérdeztem, szóval nem tudom mire fel leled örömödet abban, hogy képek alapján nyáladat verdesve drágámnak nevezz, miközben semmit nem tudsz rólam. Vagy ha mégis és netán ismernénk egymást, kérlek jelezz, de ne névtelenségbe burkolózva próbálj nevetség tárgyává tenni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!