1/20 anonim válasza:
Azt, hogy ismerős vagy, de fogalmam sincs, hogy honnan.
2/20 anonim válasza:
Rolad: kulonosebb baj nincs veled, nekem valahogy nem jon be, hogy vekonyak az ajkaid es picit picikek a szemeid, de igy osszesegeben rossz pasinak semmikepp nem mondanalak.
Szobad: remelem nem a tied, az az eros sarga szin kiveri az ember szemet, meg az a takaro valami szornyen fortelmes, meg csajoknak sem megy el a szobajaban, nemhogy pasiknak.
3/20 anonim válasza:
A hugomnak pont olyan széke van
4/20 anonim válasza:
vékony vagy, sportolj sokat, légy edzésbe...
az arcodon nincs sok mindent változtatni, mert srác vagy. nem mondhatom hogy dobj fel egy sminket, szóval..
mondjuk a hajadat más kép vágnám le, neked mondjuk egy Balotelli frizura előnyösebben állna mint ez:)
7/20 anonim válasza:
hány éves vagy?
szerintem nem nézel ki rosszul, nekem tetszel
9/20 anonim válasza:
Azt, hogy nagyot csalódtam, mert azt hittem megint egy csaj lesz bikiniben, de csak te voltál!
10/20 anonim válasza:
a keselyűn besírtam,tényleg olyan fejed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!