Van olyan, hogy valakinek egyáltalán nem bírja a körme a műkörömzselét?
Figyelt kérdés
Többféle anyaggal, több körmös is csinált már nekem műkörmöt, de szinte minden alkalommal szétválik a köröm és a zselé a szabadszél felől, azaz a köröm végén. A szétvált részbe pedig minden kosz stb. beférkőzik, alig bírom kitisztítani. Mi lehet ennek az oka? Tip ragasztása után is ez a helyzet. A Moyra, Aphro Nails, Vamp termékeket még nem próbáltuk. Van véleményetek ezekről az alapanyagokról?2012. szept. 2. 23:28
1/4 szBianka válasza:
igen van olyan hogy nem bírja a körmöd. probáld ki a porcelánt. ha az is felválik válts körmöst és ha akkor is akkor ne csináltass körmöt mert pénzkidobás. nekem is ez a helyzet felválik mind és már feladtam:/
2/4 anonim válasza:
Ha a szabadszél felől válik fel, akkor az körmöshiba.
Rosszul van építve. VAgy ha a hosszabb saját körmödre van húzva a zselé, akkor viszont a saját körmöddel van a gond, és a körmössel is, hogy nem tudta, hogy ez a gond.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Porcelánt nem tudom kipróbálni, a körmösöm itt helyben (kis falu) nem csinál csak zseléset. Viszont pici gyerekem van, nem tudok utazgatni egy műköröm miatt órákat.
2012. szept. 5. 10:02
4/4 anonim válasza:
Ez velem pontosan ugyanígy van... így találtam rá a kérdésre is, hogy ennek próbálok utána járni :\ azóta találtál valami megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!