Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakinek jól áll és valakinek...

Kittike0423 kérdése:

Valakinek jól áll és valakinek nem? (lent)

Figyelt kérdés
Valakinek nagyon jól áll a fogszabályzó és valakinek nem én félek hogy rosszul fog állni és kinevetnek :/ mit tegyek ??

#ghfr
2012. aug. 21. 10:35
 1/7 Réka SZJ ***** válasza:
Vannak olyan programok, amik segítségével pl. meg tudod nézni hogy hogy nézel ki fogszabájzóval vagy rövid hajjal, ezt le lehet tölteni.
2012. aug. 21. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
:) nincs olyan, hvkinek jól áll vagy sem. nem hiszem h kinevetnek, hacsak nem droidok az osztálytársaid.
2012. aug. 21. 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Lécci leírnád milyen programmal tudnám ( mert akkor letöltöm )
2012. aug. 21. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Mostanában már gyakori a fogszabályzó. Nekem évekkel ezelőtt volt, amikor még kicsit ritkább volt a fogszabi, de akkor sem röhögtek ki. Nem kell félni. :)

17/L

2012. aug. 21. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:
oksi. és milyen színt a legszebb ?
2012. aug. 21. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem volt rendes, hagyományos. vagy fél évig fel se tűnt senkinek.

annyit tanácsolnék, hogy ne 'láthatatlan' fogszabályzót csináltass, mert azon ha egy idő után elkezdenek sárgulni a gumik úgy hogy kinézni mintha a fogad rohadna.

2012. aug. 21. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az enyém ilyesmi volt. Nekem kifejezetten tetszett. :)

2012. aug. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!