30 év feletti nők! Hogyan ápoljátok a szépségeteket? Torna, smink, köröm, stb.
Válaszolok Anyu helyében:D 39 éves. :
Bőr:
-Sosem jár szoláriumba, csak télen 1x-2x, nyáron napozik
-Nem dohányzik
-használ testápolót(mindennap)
-néha eljár szaunázni
=szép, ráncmentes bőr
Alak:
-csak egészséges kajákat eszik(de tényleg, csoki még egyszer sem volt itthon. de tényleg.)
-mindennap eszik húst, de csak is csirkemellet és rengeteg-rengeteg halat
-rengeteg zöldség és gyümölcs
-hetente 5x elmegy futni egy órát, tornázni utál, de a futás kikapcsolja
-jaa és sok főtt tojást és túrót eszik:D
Haj:
-kb 3 hetente megy hajat festetni a fodrászhoz
-heti 2x mos hajat, amúgy balzsamot nem használ o.o
Köröm:
-kb 4 hetente(azt hiszem..maximum) jár körmöshöz, egyszerű francia
Smink:
-mindennap szempillaspirál
-az alapozót gyűlöli, de nincs is rá szüksége
Azt hiszem mindent leírtam:D Durván igényes és kifinomult Anyukám van, aminek nagyon örülök, nélküle szerintem stílusom sem lenne.
Én még ugyan nem vagyok 30 év feletti, 28 éves vagyok, de leírom én hogyan figyelek magamra:
Test:
Tornázni nem kell, mert jó a genetikám, hajlékony és csinos vagyok! :)
Annyival még picit rásegítek a szinten tartás érdekében, hogy még jobb legyek, hogy használom az Eveline Cosmetics feszesítő, karcsúsító krémeket. Így még jobb vagyok! :)
Előtte tusradírozom magamat, ettől nagyon sima a bőröm.
Testápolót is használok néha.
Borotválkozom ha már egy kis borostám van (láb, hónalj, nemiszerv egyaránt)
Smink:
Mindig sminkelek: alapozó (hogy még egyenletesebb legyen a bőrszínem), kis púder (hogy mattosítson és ne fényledjen az arcom), szempillaspirál több rétegben (hogy nagyobbak legyenek a szemeim és dúsabbak a szempilláim), szemhéjtus (cicásabb szemek eléréséért), szemceruza (szem kiemelés érdekében), szemhéjfesték (hogy legyen árnyalva a szemem, mert így jobban néz ki), rúzs (lila vagy rózsaszín, hogy a szám is ki legyen emelve valamennyire).
Körmömet lakkozom mindig más színűre, de mindig le van vágva, így nem tudom összekoszolni.
Haj:
Feketére van festve a hajam, kb. 3-4 hetente megyek fodrászhoz, tehát mielőtt már fakóbb lenne és jól látható lenne a lenövés máris befestik. :)
Valamint szedek most Revalid kapszulát, mivel hullik a hajam, ez majd megállítja (mint régebben is), valamint gyorsabban nő tőle a hajam, egészségesebb lesz és erősebb és nem fog úgy töredezni sem.
Ruha:
Sokféle bizsu ékszer ez alap dolog nálam, szeretem a csillogós ruhákat. Hidegebb évszakokban is felveszem a szoknyát, mivel imádom a harisnyákat. Magassarkút és alacsonyabb sarkút is egyaránt hordok. Sportos cuccok azok nem az én világom, tehát ilyeneket nem szoktam felvenni.
Második vagyok:
Még azt lefelejtettem, hogy nőies cuccokat szeretem tehát, valamint a hajam is hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!