Milyen dolgok vannak egy tinilány táskájában?
Figyelt kérdés
13-18 között. :)2012. szept. 2. 11:45
1/18 anonim válasza:
Minden, ami létfontosságú, úgymint: rúzsok, sminkek, tamponok, ezerféle ékszer, telefon, hajszárító, magassarkú cipő, Paulo Coelho idézetes könyv. A jelenlegi fizika törvényeit paradox módon meghazudtolja az, hogy ez mind hogy fér bele egy 2 dl űrtartalmú táskába.
2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, még várok válaszokat :)
2012. szept. 2. 11:53
3/18 anonim válasza:
Pénztárca, mobiltelefon, kulcsok, bérlet(ek), papírzsepi, labello, szájfény, szemceruza, spirál, alapozó, fésűs tükör, mini parfüm, jegyzettömb, toll, ceruza, rágógumi.
4/18 anonim válasza:
hát én 19 vagyok, de ami mindig van nálam: telefon,pénztárca,igazolványok,zsepi,kulcs,ernyő,rágó,egy rúzs,és egy ajakápoló,kézfertőtlenítő,fésű,hajgumi,csatok,víz :) hát kb ennyi..ha suliba megyek akkor természetesen toll,füzet,könyv :)
5/18 anonim válasza:
telefon(nálam zsebben) kulcs, pénztárca,bérlet,szemceruza,spirál,alapozó,szájfény,zsepi,kéztörlő,toll,jegyzetfüzet,izzadásgátló,parfüm(nem mindig),mp4,töltő(telefon,mp4) 16/L
6/18 anonim válasza:
Hát az én táskámban rendszerint pénztárca,telefon,kulcs,zsepi,minibicska,toll,hullámcsatok,hajgumi,púder, rágó,miniszappan,ernyő,minitükör+fésű, és kóboraprók :D
15L
7/18 anonim válasza:
5 vagyok nálam még gázspray is van..mert apám azt mondta muszáj, hogy hordjam magammal mert nélküle sehová nem mehetek..így ha nem akarom akkor is muszáj, hogy nálam legyen...
8/18 anonim válasza:
Apukádnak teljesen igaza van. Én fiú létemre is hordok. Akárki akármit mond, én hiába vagyok fiú, a 60 kilómmal nem fogok ökölpárbajra hívni két kancigányt, inkább lefújom őket, akár lányos, akár nem. Hasznos tud lenni.
9/18 anonim válasza:
Nálam: 2 mobil, púder, szemcerka, tiktak, kulcs, pénz, gyógyszer, papírzsepi, kinyitható kés (mert nekem a gázspray uncsi, én inkább leszúrom a támadókat xD), személyi, tb kártya, 2 bankkártya, dezodor. Azt hiszem ennyi.
10/18 anonim válasza:
Telefon kulcs penz berlet szempillaspiral zsepi. Ez ha kicsi táskát viszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!