Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen dolgok vannak egy...

Milyen dolgok vannak egy tinilány táskájában?

Figyelt kérdés
13-18 között. :)
2012. szept. 2. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden, ami létfontosságú, úgymint: rúzsok, sminkek, tamponok, ezerféle ékszer, telefon, hajszárító, magassarkú cipő, Paulo Coelho idézetes könyv. A jelenlegi fizika törvényeit paradox módon meghazudtolja az, hogy ez mind hogy fér bele egy 2 dl űrtartalmú táskába.
2012. szept. 2. 11:50
 2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, még várok válaszokat :)
2012. szept. 2. 11:53
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Pénztárca, mobiltelefon, kulcsok, bérlet(ek), papírzsepi, labello, szájfény, szemceruza, spirál, alapozó, fésűs tükör, mini parfüm, jegyzettömb, toll, ceruza, rágógumi.
2012. szept. 2. 12:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
hát én 19 vagyok, de ami mindig van nálam: telefon,pénztárca,igazolványok,zsepi,kulcs,ernyő,rágó,egy rúzs,és egy ajakápoló,kézfertőtlenítő,fésű,hajgumi,csatok,víz :) hát kb ennyi..ha suliba megyek akkor természetesen toll,füzet,könyv :)
2012. szept. 2. 12:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
telefon(nálam zsebben) kulcs, pénztárca,bérlet,szemceruza,spirál,alapozó,szájfény,zsepi,kéztörlő,toll,jegyzetfüzet,izzadásgátló,parfüm(nem mindig),mp4,töltő(telefon,mp4) 16/L
2012. szept. 2. 12:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én táskámban rendszerint pénztárca,telefon,kulcs,zsepi,minibicska,toll,hullámcsatok,hajgumi,púder, rágó,miniszappan,ernyő,minitükör+fésű, és kóboraprók :D

15L

2012. szept. 2. 12:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok nálam még gázspray is van..mert apám azt mondta muszáj, hogy hordjam magammal mert nélküle sehová nem mehetek..így ha nem akarom akkor is muszáj, hogy nálam legyen...
2012. szept. 2. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Apukádnak teljesen igaza van. Én fiú létemre is hordok. Akárki akármit mond, én hiába vagyok fiú, a 60 kilómmal nem fogok ökölpárbajra hívni két kancigányt, inkább lefújom őket, akár lányos, akár nem. Hasznos tud lenni.
2012. szept. 2. 12:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam: 2 mobil, púder, szemcerka, tiktak, kulcs, pénz, gyógyszer, papírzsepi, kinyitható kés (mert nekem a gázspray uncsi, én inkább leszúrom a támadókat xD), személyi, tb kártya, 2 bankkártya, dezodor. Azt hiszem ennyi.
2012. szept. 2. 13:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Telefon kulcs penz berlet szempillaspiral zsepi. Ez ha kicsi táskát viszek.
2012. szept. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!