13 éves tinilány vagyok, 60-62 kg, és 165 cm. Jó a súlyom?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 19:44
1/35 A kérdező kommentje:
Anyum és a barátaim szerint erős csontozatú vagyok, mert még 55 kg-nak se nézek ki!
2009. febr. 7. 19:46
2/35 anonim válasza:
Persze, hogy jó! Még amúgy is annyit fogsz változni :)
4/35 A kérdező kommentje:
És adnátok stílusokat is, mert nagyon nem megy ez nekem:/:/ általában pulcsiban vagyok, de szeretnék egy kicsit kihívóbb lenni(nem k*rvás!!) Hogy milyen pólókat hordjak, csőnacit, farmert, és hogy hogy sminkeljem magam.. köszönöm előre is, imádom ezt az oldalt!
2009. febr. 7. 19:55
5/35 anonim válasza:
épp forditva van ha valaki erös csontozatú hiába vékony akkor is többnek nézik nem ugy ahogy te mondod
6/35 A kérdező kommentje:
úgyértve, hogy nehéz a csontom... mert 55 nek se nézek ki, mégis az összes mérleg 60-62t mutat:/
2009. febr. 7. 19:57
7/35 anonim válasza:
Kivágottabb felsők, majd ha jobb idő lesz akkor szoknya (már, ha szereted), a csőnacis is jó! És ékszerek asszem ennyi, de hátha írnak bővebben! Most ez a "170cm vagyok és 48kg" dolog mire ment ki? Én am 153cm és 56kg :S és 17vagyok! Ha már itt járunk! És még mielőtt azt hinnétek hogy azt hiszem milyen jó hát nem így van, na de mind1 most nem ez a lényeg!
8/35 A kérdező kommentje:
köszi!
én is szeretném, ha többen is írnának, merítenék valami ihletetxD
2009. febr. 7. 20:01
9/35 anonim válasza:
Ezt nem vágom... ha valaki erős csontozatú miért nézne ki többnek könyörgöm? Csak a csontja nyom többet nem a hája! Szal a kérdezőnek igaza van! Lehet hogy valakinek +5kg-val több az ideális a csontozata miatt!!!!
10/35 A kérdező kommentje:
kösszi(L)
2009. febr. 7. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!