13 éves tinilány vagyok, 60-62 kg, és 165 cm. Jó a súlyom?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 19:44
11/35 anonim válasza:
Szerintem is jó.Mondjuk én is 13 éves vagyok 164 cm 52 kg.És egyáltalán nem vagyok sovány!!!Orvosk szerint is ez az ideális súly!
12/35 A kérdező kommentje:
az 52 vagy a 62 az ideális?? vagy közte?:P
2009. febr. 7. 20:09
13/35 anonim válasza:
persze jó..
én 160cm és 51-52kg vok,én soknak érzem,azaz van rajta egy kis fölösleg..de a bnőim szerint tök jó,csak látszik,hogy nem vok anorexiás de nem is akarok az lenni:)
sztem jó
14/35 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha az a 60 kg nem egyenletesen oszlik el?? pl. a combom összeér, a hasan sztem jó, és a fenekem nem széles, de tömzsi??
2009. febr. 7. 20:16
15/35 anonim válasza:
Én abszolut nem vagyok gizda, 180 centi vagyok és 63kg.
És: A csontrendszer ) az élõ emberi test súlyának a 10 %-át kitevõ része.
16/35 anonim válasza:
Egy normál csontozatú embertől max 4 kg-al lehetsz nehezebb.
17/35 anonim válasza:
Az a baj, hogy még csak 13 vagy! Mi lesz késöbb? A kilok mennek rád,a magasságod meg marad.Az anyukám 54 évesen ennyi kilo, de 170 cm! Én meg várandosan 52!
18/35 A kérdező kommentje:
ezzel azt akarod mondani, hogy dagadt leszek?
2009. febr. 7. 20:43
19/35 anonim válasza:
A BMI szerint enyhén túlsúlyos vagy. Ez most nem azt jelenti, hogy fogyóznod kell, csupán annyit, hogy sportolj többet. Én úgy tudom, hogy körülbelüli ideális az testmagasság - 110 = ideális testsúly. De lehet, hogy rosszul tudom. Szóval: a BMI szerint enyhén túlsúlyos vagy, de ilyen korban még nem ajánlott diétázni. Inkább térj át egy egészségesebb életmódra és sportolj! A másik: most divat a csőnadrág, mindenféle színes kiegészítő. A felsőkből nekem nagyon bejönnek a nagy feliratos dolgok, vagy a kockás cuccok. És tornacipő, hidegebb napokon hosszú szárú csizma. Sminkelést pedig felejtsd el! Még az ilyen korban nem jó. Esetleg egy kis szempillaspirál, de abból se sok.
20/35 A kérdező kommentje:
sokat sportolok, mert imádok focizni:D:D
2009. febr. 7. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!