Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves tinilány vagyok,...

13 éves tinilány vagyok, 60-62 kg, és 165 cm. Jó a súlyom?

Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 19:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%

Igena BMI is azt mondja sok ez! [link]

Testtömegindex: 22.8

Percentilis: 75-90 között

A gyermek enyhén túlsúlyos.

Főleg ilyen korban.Én is ilyen voltam és a nővérem is.Nővérem nem csinált semmit és most sajnos nehezebben küzd a kilokkal,80kg-os.Én tanultam az ő hibájából és elkezdtem tenni ellene,most 18 éves vagyok 162cm és 54kg szép kerek fenék,szép mellek.(ez nem ajnározás,csak tudd lehetsz egészségesebb is!)Sok sport sok víz,kevés chips,csoki!Jobb ilyenkor elkezdeni egészséges életett élni!Foci mellet tornázhatsz is.Erősítés-Aerobik,Rubint Réka dolgok nekem bejöttek!

2009. febr. 7. 21:25
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ez nem kilokra megy! neked ha erosek a csontjaid akkor ez jo testsuly ;) a kinezet a lenyeg nyugi lehetsz 65 kilo es 165 centi is ha bomba jol nezel ki;)

2009. febr. 8. 10:56
 23/35 anonim válasza:
100%
En 164,55kg, de mar 38 eves vagyok.13 evesen 47 kg voltam es palcikanak nezett mindenki. Szerintem a jo suly az,ami nem csorbit az onbizalmadon.ugyis valtozik a test az evek szamatol, sportolasodtol, orokolt tulajdonsagaidtol fuggoen.Ne a merleget faraszd, inkabb arra figyelj, rad menjen a kedvenc szoknyad.A fekete-kek bo cuccokba elbujas eleg altalanos szokas.Ez nem stilus,hanem onbizalom hiany.Ne keress stilust.Oltozz ugy,ahogy jol erzed magad.Egy ido utan vegiggondolod,miben jarsz, ez a te stilusod.A festekektol nem leszel vekonyabb,csak termeszetellenesebb.A te boldog fiatalsagodrol van szo, nem az orvosokerol,a kozmetikai cegekerol vagy a tobbi levelezoerol.Erezd magad jol!
2009. febr. 10. 15:00
 24/35 anonim ***** válasza:
51%

A BMI alapján valóban az ideális felső határa felett vagy 5 kg-mal, ami azért 10% túlsúly! Szerintem oda kéne figyelned a táplálkozásra! Kerüld a magas energiatartalmú, szénhidrátban gazdag ételeket, magyarul édességeket, cukros üdítőket!

A BMI nem esztétikai szempontból csoportosítja az embereket, hanem a várható egészségkárosodás kockázata szerint. Tehát az "enyhén túlsúlyos" kategória azt jelenti, hogy kissé fokozott az elhízásból származó megbetegedések (pl. magas vérnyomás, cukorbetegség) kialakulásának kockázata a későbbiekben. Egyszerű statisztika, attól hogy valaki jól néz ki, még lehet BMI szerint kóros súlyú, és fordítva is.

Ráadásul a felnőttkori testalkat ilyenkor alakul ki, érdemes már gyerekkorban nem elszúrni. Sajnos és világ életemben kövér kisgyerek voltam, meg is lett az eredménye :(

2009. febr. 12. 15:53
 25/35 anonim válasza:
59%
godzilla volt eros csontu, te kover vagy b+! D:
2009. febr. 13. 12:33
 26/35 anonim válasza:
42%
13 évesen kihívóan akarsz öltözni meg sminkelni magad?! Ne bohóckodj már. Hogy milyen ruhákat hordasz, azt meg marad döntsd el, ami neked tetszik. Ne mások határozzák meg, hogyan nézz ki...
2009. febr. 14. 23:40
 27/35 anonim válasza:
51%
A magasságodból vonj ki 1o kg-ot,s az adja az ideális súlyod.
2009. febr. 16. 22:59
 28/35 anonim válasza:
hát én 13 vok 172cm és 51kg de nem nézek ki soványnak szentem ismerőseim szerint igen :)
2009. febr. 20. 12:20
 29/35 A kérdező kommentje:
3mal felettem... te meg O<-- (kabb)
2009. febr. 20. 17:43
 30/35 anonim ***** válasza:

Testtömegindex :)

am sztem ideális.

2009. dec. 30. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!