Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van aki tudott gipszes lábra...

Van aki tudott gipszes lábra cipőt húzni?

Figyelt kérdés
Könnyített gipszem van járósarok nélkül, illetve ha valaki igen, akkor milyen cipő volt.

2012. szept. 1. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, igen én vettem fel a gipszre cipőt. 46 fila cipőt, de olyan cipőt szánk erre, amit a későbbiekben már nem szándékozol használni nagyon, mert a gipsztől nagyon kitágul.
2012. szept. 1. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, gondlom nem 46os a lábad:)

Akkor neked is ilyen színes gipszed volt? Én azt néztem hogy farmerral nem is látszik hogy gipszben van, mennyire tudtál vele jól közlekedni?

2012. szept. 1. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is épp ilyen gipszben van most a lábam (kék), ha hidegre fordul a idő, akkor veszek majd rá cipőt. Most még feleslegesnek gondolom, mert elég meleg van. Úgy kell, hogy valami olcsó kínaiban veszek majd két pár cipőt, egyet a saját méretemben a jó lábamra, egyet meg pár számmal nagyobban a gipszesre.
2012. szept. 2. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
8évesen sikerült apám cipőjét ráhúzni a begipszelt lábamra ,de nem volt az igazi,és apám is leb@-szott utána.
2014. aug. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!