Van aki tudott gipszes lábra cipőt húzni?
Figyelt kérdés
Könnyített gipszem van járósarok nélkül, illetve ha valaki igen, akkor milyen cipő volt.2012. szept. 1. 21:22
1/4 anonim válasza:
szia, igen én vettem fel a gipszre cipőt. 46 fila cipőt, de olyan cipőt szánk erre, amit a későbbiekben már nem szándékozol használni nagyon, mert a gipsztől nagyon kitágul.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, gondlom nem 46os a lábad:)
Akkor neked is ilyen színes gipszed volt? Én azt néztem hogy farmerral nem is látszik hogy gipszben van, mennyire tudtál vele jól közlekedni?
2012. szept. 1. 21:30
3/4 anonim válasza:
Nekem is épp ilyen gipszben van most a lábam (kék), ha hidegre fordul a idő, akkor veszek majd rá cipőt. Most még feleslegesnek gondolom, mert elég meleg van. Úgy kell, hogy valami olcsó kínaiban veszek majd két pár cipőt, egyet a saját méretemben a jó lábamra, egyet meg pár számmal nagyobban a gipszesre.
4/4 anonim válasza:
8évesen sikerült apám cipőjét ráhúzni a begipszelt lábamra ,de nem volt az igazi,és apám is leb@-szott utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!