Mikor szőrtelenítettétek először a lábatokat? Mivel? Anyukátok tudott róla?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Ha anyukátok nem tudott róla, később észrevette? És ha igen, mit szólt hozzá? Ha tudott róla, ő mondta, vagy te vetetted fel a témát? Ha te, mit, hogyan mondtad? :D előre is köszi2012. jún. 8. 20:25
1/12 anonim válasza:
11-12 éves korom körül, borotvával, nem szóltam róla anyunak, nem tudom mikor vette észre, valamikor biztosan...:DD
16/L
2/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :) és utána rendszeresen csináltad? továbbra is borotvával?
2012. jún. 8. 20:32
3/12 anonim válasza:
12-13 lehettem. Anyu tudta nélkül borotvával én is.. aztán mikor olyan 14 lettem, akkor mintha eddig nem borotváltam volna, megkérdeztem, hogy lehet-e. :D És persze azt mondta, hogy lehet. :) 16/L
4/12 anonim válasza:
11 év körül borotvával,nem kértem engedélyt,vettem a borotvából.
Ma már epilálom!
5/12 anonim válasza:
12 évesen, borotvával. Anyunak nem szóltam róla, de időközben valószínűleg észrevette. :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem először, olyan 12-13 lehettem, bár most sem vagyok sokkal több. :D Anya csomagonként szokta venni a borotvát, abból lenyúltam egyet, és anya tudta nélkül elkezdtem. Nem is tudom, de nem mondott rá semmi rosszat, csak felhozta a témát, hogy ő ennyi idősen teljesen máson gondolkodott, és sokkal éretlenebb volt, mint akkor én, és ő sokkal később szőrtelenített legelőször. Szerintem úgy vette észre, hogy 2 borotva volt elöl, és kérdezte, hogy ez meg kié, vagy, hogy melyik az övé (mert az lehetett pl. apáé), én meg mondtam, hogy az enyém. Amúgy különösebben nem érdekelte.
7/12 anonim válasza:
12 éves voltam körülbelül,és anya elvitt gyantáztatni.
8/12 anonim válasza:
12-13 éves voltam, anyu szőrtelenítő krémjével. Anyu tudott róla, ő nézegette, hogy mikor jó már, mikor lehet leszedni :D.
16/L
9/12 A kérdező kommentje:
ùù köszi.. :) én 13 vagyok, és eddig csak a hónaljamat borotvàltam. (anya tudta nélkül) itt a nyàr, a sortok, és igaz vilàgos a szöröm, de làtszik, méghozzà hosszú làbaim vannak, úgyhogy feltünö is. :S gondoltam, hogy majd gyantàzok. de azt elsöre egyedül gondolom nem jó. a borotvàlàs utàn erösebb, sötétebb lessz a szöröm? és onnantól folyamatosan kell?
2012. jún. 8. 21:39
10/12 anonim válasza:
én 12 évesen kezdtem... most 13 vagyok, mindenhol epillátorral csinálom...hónalj, láb, bikinivonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!