Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért van az hogy a mai lányokn...

Mért van az hogy a mai lányoknak a kis 50 kilós csőnacis melegek jönnek be?

Figyelt kérdés

Én pl.motorozok,Rockot hallgattok, és alig tudok felszedni csajt.

Mert a kis semmi csőnacis melegek jönnek be nekik.

2012. szept. 1. 14:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
78%
nem minden csaj ilyen ;) de a legtöbb sajnos igen... lány vagyok,de én utálom a páva, rózsaszín pólós srácokat meg az agyon szolizott gizda testüket. -.-
2012. szept. 1. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Na, ezt mondom, hogy hányingerem van már a diszkós 25 kilós páwa per jel emogyerekektől:D Manapság meg nem találok olyan pasit, aki rockot/metalcoret hallgatna, egy csávó nem tudta mi az a AC/DC o.o
2012. szept. 1. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

akkor biztosan rossz helyen ismerkedsz.. nekem pl egyáltalán nem jönnek be ezek a pasik és a legtöbb ismerősömnek sem..

viszont ugyan ez van nálatok is, ha egy csaj nem sminkeli magát és nem öltözik a mai divat szerint, akkor az már nem kell senkinek ( ha viszont egy kiló festék van rajta, kib*szott trendi és nagypofájú az már jó, lehet akármilyen ronda, vagy kövér).. a kérdésedre válaszolva.. azért, mert most ez a divat és az emberek nagy része a külsőségek alapján választja meg a pasiját, barátait, stb..

2012. szept. 1. 14:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet rossz helyen ismerkedek.
2012. szept. 1. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy a barátnőimnek(és nekem) nem ezek jönnek be, de sokszor hallom osztálytársaimat, hogy xy ilyen-olyan jó pasi, aztán amikor meglátom...

Szerintem röhejes, ha egy srác több időt tölt vásárlással meg reggel készülődéssel, mint én. A 45 kilós csőnacis kisfiúkat meg inkább nem is kommentálom. (egyik fiú ismerősöm a női részlegen vett nadrágot...) Miért nem lehet egy egyszerű farmert, egy egyszerű pólót(nem kivágottat...)és egyszerű cipőt hordani?

Sok sikert az ismerkedéshez. :D

2012. szept. 1. 15:22
 6/11 A kérdező kommentje:

nem az ismerkedéssel van gond mert az megy csak az idejével.

Hogy nem lehet 1 lány mellett 1 fél évet se eltölteni mert nem tudom mi késztet rá de otthagyom mert rájövök hogy tök más a stílusa személyisége és csak annyi szinte hogy lefekszem vele tesszük más előtt hogy nagyba imádjuk egymást meg ami elkerülhetetlen kirakjuk facebookra hogy kapcsolatban.

Még nem volt olyan csajom aki beleegyezett volna hogy ne rakjuk ki ezt.......... mert az olyan nagyon fontos hogy tudja mindenki hogy összetartozunk címszóval ki kell rakni ,de utána mindenki örül neki de üzibe meg leírnak olyanokat hogy összevesszünk hogy csak na.

De a kis csőnacis csi..kák csinálják ezt már egy párat meg is kellene gyepálni ezek miatt.

2012. szept. 1. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de az ilyen selyem fiúkat én pl semmibe nem veszem, én a férfias pasikat szeretem, akik nem hordanak mesefigurás rózsaszín pólókat meg a bokáját veri a nadrágja ülepe, meg az alsógatyáját mindenki szemügyre veheti, meg egyéb nyalánkságok. És van bennük vasággyal együtt 50 kg, mint ahogy mondtad. És kb 160 cm magas összetöpörödött gyerek. Na egy ilyen akkor sem kéne ha hozzám vagdosnák.

Szóval megnyugtatlak hogy nagyon sok lány nem erre bukik. Csak sajnos ilyenekkel van tele a világ!

2012. szept. 1. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem pl nem jönnek be, és nem is értem a többi lány mit van oda a piros csőnacis nyálgépektől.. 16/L
2012. szept. 1. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, ezzel az utolsó hozzászólásoddal nekem az jött le hogy egy idióta vagy már bocs.amúgy meg miért baj az ha valaki vékony?o.o pl én sem vagyok 55kilónál több, mégis rockot meg durvább fajta metált hallgatok bár igaz hogy nem veszek fel csőnadrágot. najó eltértem a tárgytól. szóval a lényeg, hogy gondolkodjál egy kicsit...ha olyan lányra hajtanál mondjuk aki a te stílusodhoz áll közel akkor talán nem ilyenekbe futnál bele akiknek ez tetszik, amit leírtál.ha meg a plázacicákra hajtasz akkor ne csodálkozz hogy azoknak a cicafiúk kellenek.. egyébként valamelyik válaszolónak: én jobban szeretem azokat a lányokat akik nem sminkelik agyon magukat és pont nem érdekel hogy mennyire öltözik "divatosan", akkor foglak szeretni ha normális vagy és el lehet veled lenni és nem akkor ha van rajtad 2kiló vakolat meg csillivilli ruha.

bocsi hogy hosszú lett csak unatkoztam gondoltam miért ne írjak XD

19/F

2012. szept. 2. 03:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolsó.

nem tudom mi a baj az utolsó hozzászólássommal,de szerintem te nem vagy valami nagy iQ alany ha még a kérdésre se tudsz válaszolni.

És én nem azt írtam hogy az 50 kilós emberek zavarnak.....

Hanem azok akik csőnadrágban 50 kilósan mint a melegek járkálnak,ezek szerint neked még az értelmezéssel is van egy kis bajod.

2012. szept. 2. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!