A vízilabdás lányoknak mért nincs mellük?
Figyelt kérdés
vagy lehet azért mert a fürdőruha leszorítja.?2012. aug. 27. 13:34
1/10 anonim válasza:
nem tudom te milyen vízilabdás lányokat szoktál nézni, de én olyat ahol van mellük...
2/10 A kérdező kommentje:
magyarokat szoktam nézni de sehol semmi :D
2012. aug. 27. 13:42
4/10 anonim válasza:
az az úszás miatt van h izom lesz nekik ..nézd meg az úszokat is ..semmi mellük xd még nkem is nagyobb van az övükénél pedig csak 13 vagyok xd :D
5/10 A kérdező kommentje:
ja nem mondasz hülyeséget:D
2012. aug. 27. 14:26
6/10 halibel válasza:
A francba xD Most fel kéne hagynom az úszással? :DD
7/10 anonim válasza:
Úszás közben nem hordhatnak szivacsos melltartót... anélkül meg majdnem minden vékony lánynak kicsi a melle. Nézd meg őket ruhában...
8/10 anonim válasza:
Hát egyik sportolónak sincs hatalmas keble
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó előtti : ruhában is néztem de úgysincs semmi:\ :D
2012. aug. 27. 18:58
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, szerinted akkor a mellkasuk elülső felületén mik azok a dudorok?
Egyszerűen a sportmelltartók, és a számukra használatos úszódresszek úgy vannak kialakítva, hogy kissé leszorítják a melleket, ami elég logikus, mert másként nagyon is kellemetlen a sportolás. Plusz ugye alapvetően egy átlagnőn a mell nagy része zsírszövet, az ő életmódjuk mellett nagyon sok zsír raktározására nincs mód, így nyilván kicsit kisebb nekik, mint a Willendorfi Vénuszé... Én ettől még határozottan úgy látom, hogy van mellük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!