Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fontos! " nap alatt hogyan...

Fontos! " nap alatt hogyan tüntessem el a pattanásom?

Figyelt kérdés
Kicsit nagy pattanás nőtt az orromra, mit tegyek? kenjek rá valamit, a tojássárgája segítene? 2 nap alatt el kel tűnnie, mivel egy megnyitó lesz és elég fontos része lesz az életemnek. Milyen otthon gyorsan elkészíthető alapanyagokat ajánlotok? S.o.s :S :DD

2012. aug. 31. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogkrém nekem szokott használni, de ilyen gyorsan az se. Szerintem sajnos holnapra nem fog elmúlni. :/ De azért kenegesd hátha... Ha még nem nőtt túl nagyra, vagy nem sebes, akkor lehetséges hogy elmúlik.
2012. aug. 31. 15:55
 2/4 anonim válasza:
Én a fogkrémről hallottam, amiből borsószemnyit kell tenni a pattanásra és 10-15 percet várni. Felszívja a plussz zsírt, de nem tudom milyen gyorsan hat. Élesztős pakolásról is hallottam, de azt nem próbáltam és nem tudom, hogyan kell elkészíteni. De miért nem teszel rá egy kis korrektort?
2012. aug. 31. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem fogja eltüntetni mert piros és próbáltam :S És mit tegyek ha kicsit ilyen sebes már? Mert kinyomtan és sikerült is de utána bepirosodott ma meg besebesedett de csak egy picit:SS
2012. aug. 31. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy.Így még az alapozó sem fogja eltüntetni,hogy kinyomtad.

Holnapra szép var lesz rajta:/

Nem nagyon tudsz mit kezdeni vele.

Egyébként a jegelés jót tesz és van akinek a fogkrém is hatásos.

2012. aug. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!