Lányok, nők! Szoktatok turkálóba járni? Miért szerettek turkálóba járni? Mi az elsődleges szempont, amikor turkálóba mész? Kilós vagy darab áras turikba jársz inkább? Mi az, amit sosem vennél turkálóba?
Pár éve el sem tudtam volna képzelni, hogy én turkálóba vásároljak, valahogy idegen volt nekem az egész. Arról nem beszélve, hogy a fertőtlenítő szagától, amivel a ruhákat fertőtlenítik, felfordult a gyomrom.
Azonban egy fél éve kb. nagyon rákaptam a turkálókra.
Nekem az elsődleges szempont az, hogy tényleg egyedi darabokat szerezhetek a ruhatárammal. Az anyagi része nálam nem annyira fontos, mondjuk látszik is. A kedvenc turkálóm egy darab áras turi, ahol mondjuk 1000-1500Ft körül szoktam venni pólókat, pulcsikat. Viszont nagyon jó minőségű, alig használt, márkás ruhák. Ott mindig találok magamnak valamit, ami tetszik és jól áll, ráadásul még mindig olcsóbb, mint pl. egy kínai. :D
De néha benézek kilós turikba is, ott is vettem már pár jó cuccot nevetséges összegért.
Többnyire csak pólót, blúzt, pulcsit szoktam turiban venni. A nadrágtól valahogy tartok, azt jobb szeretem újonnan megvenni.
Lábbelit viszont sosem vennék turiban, mert azt nem lehet olyan könnyen fertőtleníteni és nem is egészséges dolog.
Szoktatok turkálóba járni? Miért szerettek turkálóba járni? Mi az elsődleges szempont, amikor turkálóba mész? Az egyedi stílus kialakítása, vagy inkább az ár? Kilós vagy darab áras turikba jársz inkább? Mi az, amit sosem vennél turkálóba?
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó előtti:
Szerintem nem lehet megtanítani turizni, bele kell jönni. Ha tudnád hányszor mentem már turikba és jöttem ki üres kézzel?!! Korábban sosem volt annyi turis ruhám, mint amennyit idén vettem. Egyszerűen most jöttem bele, most már találok olyan ruhákat, amik jó állapotóak, szépek, jól állnak.
Olyat is megszoktam venni, amiben látok némi fantáziát. A héten pl. egy lila denevérujjú felsőt vettem, aminek a dekoltázs részén sok vékony lánc van. Némelyik el van szakadva és lóg, de láttam benne fantáziát és jól is állt, ezért megvettem. Legrosszabb esetben leszedem a láncokat róla.
Járok, ismerősöm dolgozik egy darabáras turiban ott, ahol régen laktam. Vittem neki én is ruhákat, amiket kinőttem de jó állapotúak voltak.
Szeretem, mert olcsó, ki lehet fogni olyan ruhákat, amik már nincsenek a boltokban és egyediek. Márkásak is vannak, de nem ez az egy és fő szempont, hanem inkább az ár. Nem vagyunk olyan jól most anyagilag. Én szeretem. Sok ruhám van onnan. Márkásak közül van Red Herring, Marks & Spencer, H & M....
Cipőm is van onnan, tornacipő. Converse, és 500 Forint volt :D :D :D :D
Nadrágot is vennék, cicanadrágom van is, viszont farmert sosem találok a méretemben, pedig mindig vadászok rá. Remélem egyszer szerencsém lesz :D
A fertőtlenítőt ki mosom, kicsit több öblítőt nyomok a mosógépbe és mehet :D :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!