Mit gondoltok rólam? Min kellene változtatnom még magamon? (a képen én vagyok látható)
2012. aug. 29. 16:40
11/25 anonim válasza:
Nem rossz :), de tényleg mutass egy olyat ahol nyitva van a szemed :D
12/25 anonim válasza:
szerintem jó alakod van,szép vagy,csak az a sál nem illik a képbe..
14/25 anonim válasza:
Őszintén?Semmit.A szemödöködet növeszd meg,sportolj,és hanyagold az ilyen karika fülcsiket.
15/25 anonim válasza:
utolsó mér hanyagolja? Legalább tudnám valamivel ugratni, hogy mivan karkötő van a füledbe?
16/25 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, és csinos is, a sálat viszont tényleg hanyagold ennyire nyárias szettekhez, max akkor ha valamiféle szafaris stílusban öltözöl. Ha mégis ragaszkodsz a sálakhoz, fűzz inkább színes selyem kendőt a sortodba öv helyett, az is nagyon jól néz ki.
17/25 anonim válasza:
nekem kicsit nagyképűnek tűnsz.
19/25 anonim válasza:
Számomra az sugárzik az arcodról, hogy flegma vagy és beképzelt.
Ezen és a szemöldöködön változtass, mert az rendesen túl van szedve, pontosabban jóval beljebb kezdődik a természetes kezdőponttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!