A freemail-nél véletlen a freemail cimem után ütöttem a jelszavam és az most látható, annak aki leül a géphez freemailezni. Hogyan tudnám eltüntetni, hogy ne kelljen jelszót változtatnom?
firefoxban Ctrl+Shift+Del
minden személyes adatot töröl. jelszavakat, előzményeket, stb. De lehet válogatni is hogy mit igen mit ne. internet explorerben nem tudom de ott is van ilyen a beállításokban.
Mindenképp változtass jelszót!
Ahogy az első válaszoló írta, a megoldás programonként változó. Melyik programot használtad, amikor elrontottad a begépelést? Ha firefox, annak az ikonja így néz ki:
HA explorer, akkor így néz ki:
HA megírod, hogy ilyen, vagy esetleg tök más (és ha más akkor melyik), akkor megírjuk, hogy mit kell tenni.
Nem tudom, hogy magyar vagy angola tied, ezért írom mindkettőül:
Felül kiválasztod a Tools (eszközök) menüt. (Felső sorban az utolsó előtti)
Lemész az Options (beállítások) pontra.
Előugrik egy ablak, ami kb így néz ki:
Kattints a Security (Biztonság) fülecskére, és azt fogod látni, ami a fenti képen van. A piros karikákkal ne foglalkozz, a képet nem én rajzoltam. Neked a SAVED PASSWORDS gomb kell (mentett jelszók). Kiad egy kis listát az összes olyan oldallal, ahol elmentetted a nevet és jelszót. Keresd ki a www.freemail.hu-t, és töröld ki. Ha több freemail is van, töröld ki mindet, az lesz a legjobb.
Később újra be tudod gépelni a jót, és megjegyzi.
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor van még egy durvább módszer, de az minden jelszót érinteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!