Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hordjam a hajam (magyar...

Hogyan hordjam a hajam (magyarázat bővebben)?

Figyelt kérdés
Szóval.Nekem elég egyenes hajam van,ha nem szárítom be csak megszárad magától.Nem rég kipróbáltam milyen lennék göndören,és nekem nagyon tetszett,nagyon sokan megdícsérték és mondták,hogy sokkal jobb így a hajam.Csak annyi,hogy padlófonással befonom este a hajam,és tök jól néz ki másnapra,nem kell vele vesződni.Hrdjam így rendszeresen a hajam?Én szeretném,csak félek,hogy ez csak az újdonság varázsa volt,és utána még sem állna oylan jól,vagy ilyesmi.
2012. aug. 29. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Próba szerencse...de küldhetnél képet mert én pl. nem teljesen értem hogy jön ide a padlófonás...:D meg azt sem tudjuk hogy áll neked a göndör.
2012. aug. 29. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

fonással meg max hullámosat lehet csinálni a hajadból nem göndört.

*első hozzászóló voltam

2012. aug. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!