Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ennyi...

Szerintetek miért van ennyi önbizalom hiányos, testképzavaros ember? Csak a média befolyására vagy másért is?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, szóval légyszi fejtsétek ki bőven! :)

2012. aug. 28. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert a médiából csak az folyik,hogy legyél szexi és vékony meg csini.Ebből kifolyólag sosem érzik magukat elégnek,hiúságok máglyája mondhatni,kissé szánalmas.

Plusz ameddig nem találnak maguknak valakit(általában így szokott lenni)addig nincs önbizalmuk.

Hozzátenném azonban,hogy a legtöbb ilyen:"szerintetek milyen alakom van" idióta csak azért rak fel kérdést,mert itt is meg akar bizonyosodni,hogy ő milyen szép.

Hihetetlen mennyi az ostoba főleg nő.

2012. aug. 28. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
a média. talán több olyan képet kéne nézniük, h sztárok sminkkel és smink nélkül....hogy lássák, senki nem tökéletes, sőt....
2012. aug. 28. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert először is a nőkbe mindig bele van táplálva, beszélve, hogy minél vékonyabb legyél.. Magyarországon szerintem a legtöbb TV műsorba, valóságshowba általában csak vékony lányok kerülnek be, sőt itt ez is az ideál. Azért ha összehasonlítunk egy Magyarországi Éden hotelt , és pl a Jersey Shore-t akkor máris láthatjuk a különbséget. Ott az összes lány majdnem, husis, van combjuk, popsijuk , mellük ami szerintem tök normális, és szebb is mint az nádszálak. És a média hatására is , nagyon kevesen tudják elfogadni magukat.
2012. aug. 28. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos már a csapból is az folyik, hogy ilyen vékony meg olyan karcsú legyél, ilyen hajad legyen meg olyan arcod és tested és ruhád, fogyózz éjjel-nappal akár vékony vagy akár nem, stb... Az ember egy idő után akaratlanul is elkezdi összehasonlítgatni magát ezekkel az ideálokkal. Ráadásul ahogy én látom, a média hatására a legtöbb ember magáévá teszi ezt az ideált, és ő is továbbadja. Nekem pl. a családom ilyen. Folyton csak a külsővel, a súllyal, az öltözködéssel törődnek, jobban számít nekik, mint az, hogy milyen ember vagy, sajnos.

És több ismerősömön is látom, hogy akármilyen csinosak, mégis utálják magukat, mert nem olyanok, mint egy magazin címlapján. :C

2012. aug. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!