Nektek mi a véleményetek erről a srácról? (képpel)
2012. aug. 28. 17:41
21/32 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik...
Helyes arca van, de nem tud öltözködni, illetve nincsen semmi stílusa, és nem áll jól neki ez a haj, nagyon gyerekessé teszi...
22/32 anonim válasza:
Nem tetszik a haja és egyáltalán nem férfias. Úgyhogy nem foglalkoznák vele..
23/32 anonim válasza:
Nekem nem jön be,borzasztó lányos az arca,főleg ha jobban megnézem és nagyon picike a szája,mindegy nem a stílusom. Jobban szeretem a férfias fiúkat.
16l
25/32 anonim válasza:
én félek tőle...ez a komor arc még visszaköszön rémálmaimban...lehetne ferfias jobb stílusa és egy mosoly az arcára
26/32 anonim válasza:
foglalkoznék-e vele, mint pasival? egyáltalán nem. max mint az öcsémmel. nekem olyan barát kell aki mellett biztonságban érezhetem magam. és gondolom ez egyértelmű, hogy mellette nem igazán. arról nem beszélve, hogy nem tűnik egy határozott személyiségnek :D
27/32 anonim válasza:
a pulcsija jo de a többi nem :D
28/32 anonim válasza:
helyesnek helyes csak kva szar a haja xd
30/32 A kérdező kommentje:
háhááá. :D:D
ez nem espééé :D:DDD
2012. aug. 30. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!