Fiúúk! Titeket zavar ha egy lány karja szőrös?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 17:34
2/12 anonim válasza:
Bocsi,én lány vagyok,de gondoltam írok,mert engem nagyon zavar ha szőrös a kezem..ráadásul a kéz szőrtelenítése nem is olyan "nagy ügy",még ha leborotválom is bő egy hétig csupasz,de a gyanta se fáj a kézen,így én mindig szőrtelenítem a kezem. Az télen-nyáron látszódik és ,mint mondtam zavar is.
3/12 anonim válasza:
nem zavar
minden embernek szőrös a karja, bár azt sem bánom, ha szőrteleníti
19f
4/12 laci911 válasza:
Fuj màr....... utàlom ha a nōn szōr van.....
7/12 anonim válasza:
Szőr a kezen undorító? Még lábon megértem, hisz ott lehet h tényleg az, de a karon mióta undorító? Bár nekem kis, szőke szörszálaim vannak a karomon, szóval nem látszik szinte. Az is undorító?
8/12 anonim válasza:
Pl ez már elég soknak tűnik, persze ez attól is függ, hogy milyen színű! De ennél csak kevésbé szőrös legyen.
9/12 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem zavar,a barátnőm itt ül mellettem,neki elég szőrös.
10/12 Ilyent válasza:
Utolsó de ugye az ezeréves sólyomba ültök?
Mert te vagy Han Solo és melletted meg Chewbacca ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!