1/7 A kérdező kommentje:
Leginkább 20 év feletti férfiak válaszára lennék kíváncsi.
2012. aug. 27. 16:30
2/7 anonim válasza:
Nagyon lóg. Anyukámnak három gyerek szoptatása után sem lóg ennyire.
3/7 anonim válasza:
Igen, olyan a formája, mint egy 60 évesnek, aki már szült 5 gyereket...
Ha a felvarráson gondolkodsz, nyugodtan, ettől nem leszel kevesebb, nem szilikon kell ide, csak egy kis felvarrás. Szerintem vágj bele és ezzel nem gúnyolni akarlak.
4/7 anonim válasza:
szerintem elötte jobb volt... vannak olyan fèrfiak akik nem izgulnak a plasztikázásra...
5/7 A kérdező kommentje:
Én is 3 gyereket szoptattam, ami összeadva több, mint 4 évig tartott. Előtte kerekebb és nagyobb volt a mellem, mint a 2. képen, de mára ilyen lett (1.kép) a minőségi melltartók, mellápolók ellenére is. Sőt, terhesség alatt sem híztam szinte semmit. Nem akarom megcsináltatni, mert nem szabatnám magam feleslegesen, pusztán őszinte véleményeket szeretnék látni. :) Nem sért a negatív vélemény, hiszen a látvány nekem sem tetszik, bár én nehezen fogadom el, hogy ennyire tönkrement a mellem.
2012. aug. 30. 15:20
6/7 A kérdező kommentje:
bocs, a link elszállt. keresek másikat
2013. febr. 8. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!