A tetoválás nagyon fáj?
Tapasztalatok:
-A csuklómnál szinte visítani tudtam volna a fájdalomtól, nagyon vékony ott a bőr
-Az alkaromon vicces, bizsergető, enyhén csiklandozó érzést éreztem, egyáltalán nem fájt, pedig egy két soros hosszú szöveg volt
Tehát csak azt nézd, hogy mennyire vékony az adott helyen a bőr, pl a talpunkon a legvastagabb, így ott nyilván nem éreznéd, de pl a szemhéjunkon a legvékonyabb, na az fájhat rohadtul. Amúgy szerintem ami nem fáj az a hát, a lapocka, a comb, a vádli. ne haragudj, de lábfejre tippem sincs,a zért remélem valamennyit tudtam segíteni:S
Szia! Mindenkinek egyéntől függ, mennyire fáj neki a tetoválás. Nekem alkaromon (csuklónál sem) egyáltalán nem fájt, mellkason kicsit kellemetlen volt, de simám túlélhető.
Lábfej elég csontos és vékony ott a bőr, ott érzékenyebb valószínűleg.
Minél csontosabb egy hely (kevés a bőr) annál jobban fáj.
A cukros víz ezért jó, hogy ne ájulj el, megemeli a vércukor szintedet. nem csökken tőle a fájdalom.
Saját példámból: térdnél, lábfejen és gerincen borzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!