Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tetoválás nagyon fáj?

A tetoválás nagyon fáj?

Figyelt kérdés
A lábfejen (szélén) nagyon fáj a tetoválás? Van esetleg olyan hely (pl. hát?) ahol nem annyira fáJ, Vagy mindnhol ugyanolyan?
2012. aug. 27. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatok:

-A csuklómnál szinte visítani tudtam volna a fájdalomtól, nagyon vékony ott a bőr

-Az alkaromon vicces, bizsergető, enyhén csiklandozó érzést éreztem, egyáltalán nem fájt, pedig egy két soros hosszú szöveg volt

Tehát csak azt nézd, hogy mennyire vékony az adott helyen a bőr, pl a talpunkon a legvastagabb, így ott nyilván nem éreznéd, de pl a szemhéjunkon a legvékonyabb, na az fájhat rohadtul. Amúgy szerintem ami nem fáj az a hát, a lapocka, a comb, a vádli. ne haragudj, de lábfejre tippem sincs,a zért remélem valamennyit tudtam segíteni:S

2012. aug. 27. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Na, megkérdeztem a bátyám:D Első vagyok. Neki az egész vádlija van kitetoválva, azt mondta, hogy nem túlzottan fájt. Meg még a csípőcsontja fölött is van egy csészeméretű mintha, azt mondja, hogy ott már valamilyen szinten megérezte, de az sem volt kifejezetten szörnyű. De szerinte a lábfej az kellemetlen lehet, de annyira csak nem, mert egy csomó lányon látott már nonfiguratív mintát a boka és lábfej környékén:D
2012. aug. 27. 09:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszii sokat segítettél! :)
2012. aug. 27. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mindenkinek egyéntől függ, mennyire fáj neki a tetoválás. Nekem alkaromon (csuklónál sem) egyáltalán nem fájt, mellkason kicsit kellemetlen volt, de simám túlélhető.

Lábfej elég csontos és vékony ott a bőr, ott érzékenyebb valószínűleg.

Minél csontosabb egy hely (kevés a bőr) annál jobban fáj.

2012. aug. 27. 10:00
 5/6 A kérdező kommentje:
igen azért féltem. ugy volt h vagy hátamra, vagy lábfejemre de most olvastam, h ha elötte cukros vizet iszunk akkor minimálisra csökken a fájdalom ugyhogy azthiszem maradok a lábfejnél :) köszönöm a válaszod! :)
2012. aug. 27. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A cukros víz ezért jó, hogy ne ájulj el, megemeli a vércukor szintedet. nem csökken tőle a fájdalom.

Saját példámból: térdnél, lábfejen és gerincen borzalom

2012. szept. 4. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!