Hegre tetoválás? (bővebben lent).
Figyelt kérdés
Van a bal könyökhajlatom alatt egy kb 2x2 centis hegem, ami egy régebbi balesetből maradt meg, és rossz ránéznem :S eléggé látszik, mert világosabb a bőr, és kicsit "recés" is ott a bőröm... szóval engem ez nagyon zavar. És szeretnék a helyére egy szép kis mintát. Ez lehetséges? Vagy nem mutatna jól rajta? Válaszokat előre is köszönöm! :)2012. aug. 24. 23:10
1/6 SzilKa válasza:
Kis mintát nem érdemes, mert ha a tetováló el is vállalja, hogy rátetováljon, úgy kellene megterveznie a mintát, hogy a heges részre ne kerüljön pl. kontúrvonal, mert a heges részen csúnyán megfolyhat a festék és a vékony vonalból bumszli vastag pacás valami lenne. Mindenképp úgy érdemes, hogy egy nagyobb tetoválás részeként telibe legyen színezve a heges rész.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az ötletet/választ! :D :)
2012. aug. 24. 23:31
3/6 anonim válasza:
pont a minap láttam ilyet képen nagyobb méretben...
viszont pont a minap hallottam interjút egy rádióban tetoválóval, aki azt mondta, hogy tenyérre, talpra és könyökre nem lehet tetoválni, mert ott kikopik.
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul fejeztem ki magam, hogy könyök hajlatnál.. :D a belső részen van, nem a könyököm részén :)
2012. aug. 25. 13:04
5/6 anonim válasza:
Szerintem is egy nagyobb tetoválást kéne odáig kiterjeszteni. Láthatod a képen, hogy a heg nagyon szépen eltüntethető tetoválással, szinte nem is látszik. Szerintem viszont, ha már tetováltatsz, érje is meg, elvégre örökre rajtad marad. Akkor már valami olyan legyen, ami esetleg jelent valamit, és mellesleg egy része elfedi azt. Az jobban megéri, szerintem, mint egy kis minta, csak a heg miatt. (Ha elkészült, esetleg szívesen megnéznék egy előtte-utána képet) (:
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen egy jelentéssel bíró mintát szeretnék a helyére! :) Remélem a közeljövőben tényleg meg tudják csinálni :) Köszi a válaszokat, ment a zöld kezecske :D
2012. aug. 26. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!