Mennyire fáj a tetoválás? Hol nem olyan kellemetlen?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 13:43
1/13 anonim válasza:
Az egyik fontos eleme a tetoválásnak az, hogy fáj. Ezért is jó-részben. Az alapján választani területet, hogy hol fáj legkevésbbé legalább akkora marhaság, mint japó írásjeleket meg kutyatappancsot varratni magadra.
2/13 anonim válasza:
mindenhol nagyon fáj. Talán lábszáron a legelviselhetőbb - szerintem.
3/13 anonim válasza:
ez ember függő, hogy fáj-e, nekem pl nem fájt
4/13 anonim válasza:
Ha az alapján akarsz tetováltatni magadra,hogy hol fáj illetve "nem fáj".Felejtsd is el szerintem
5/13 anonim válasza:
Engem például csikizett és zsibbadt a kezem tőle egykét helyen elviselhetően karcoláshoz hasonló érzést tapasztaltam. Én is nagyon féltem kb 3x vert le a víz aztán kb kiröhögtem magam, de tényleg eléggé emberfüggő kinek milyen a fájdalomtűrése azt javaslom amikor mész a szalonba előtte 1dl vízben igyálmeg egy teaskanalni cukrot. Jól kavard el! Nekem alkaron van belül
6/13 anonim válasza:
3 napja voltam egy 5 órás beülésen, még el is aludtam közben. De állítólag sokan nagyon szenvednek és hisztiznek közben. Nyilván ingerküszöb függő.
7/13 A kérdező kommentje:
Hova csináltattad a tetkót? :D Én a vádlimra szeretnék majd csináltatni. Valakinek van a vádliján?
2012. aug. 26. 20:50
8/13 anonim válasza:
A lapockámon van nekem, rettegtem tőle, és pont ezért volt felüdülés, ahogy a tű belém ért. Meglepődtem. Ennyi?! Sokkal fájdalmasabbra számítottam. Egyébkét emberfüggő. Én ezzel az oldallal készültem:
ezen a vádlit nem jelölik olyan vészesnek.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! :D
2012. aug. 27. 10:21
10/13 anonim válasza:
Vádlin annyira nem fáj. Nekem csuklón, és felül belső karon nagyon fájt.
Én például utálom a tűket, így hiába van sok tetoválásom, mindig "hisztizem" közben és megeszem egy zacskó szőlőcukrot. Pedig például a lábtörésemet lejártam, mert nem akartam orvoshoz menni, tehát annyira nem kicsi a fájdalomküszöböm, de a tűk...
Minél vékonyabb a bőr, annál jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!