Túlságosan zárkózott vagyok. Mit tegyek?
Előző vagyok. Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok, de nekem is elég sok időbe telt amíg rájöttem, hogy azért mert szégyellősebb vagyok mint mások, nem szabad lemondanom semmiről. Szinte lemondtam egy srácról mert féltem találkozni vele, egész nap olyan rossz érzésem volt, de ennek ellenére a barátnőimnek sikerült észhez téríteniük, és végül is jól sült el minden. Még néha persze zavarba jöttem meg ilyenek max röhögtünk rajta. Szerintem ez így van mindennel, és edzened kéne magad, vagyis ha elkerülöd a kínos helyzeteket akkor csak menekülsz és a probléma így sose fog megoldódni. Szembe kell nézz azokkal a helyzetekkel is amik kínosak lehetnek, még ha le is égsz bennük, valójában nem nagy dolog és ne félj elfelejtik, és így talán megszokhatod a fura helyzeteket és tapasztalatot szerzel és következő alkalommal már nem leszel annyira szégyellős.
Sok sikert kívánok neked! Légy bátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!