Nem lesz tulsagosan provokativ a piros ruzs?
Figyelt kérdés
Par barattal keszulok egy zenés estre ( nem koncert, eloadas), majd étterem - egy ujjatlan , fehér térdig ero ruhat akarok viselni, fekete ovvel a derekan, fekete telitalpu szandallal illetve egy fehér pasmina sallal a vallamon. Mivel nagyon " fekete-fehér" vagyok igy, egy ilyen szinu piros ruzst tennék fel:
Sotétbarna a hajam, fehér a borom, vilagoskék a szemem,ez az arnyalat ezekhez a paraméterekhez megfelel?
Kissé attol tartok , tul " feltuno" leszek, szerintetek?
2011. júl. 19. 17:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem tök jó, ha valakinek nem tetszik, ne figyelj rá.
3/5 anonim válasza:
én úgy csinálnám h kifesteném kezem lábam piros lakkal. a szememet szinte natúr hatásúnak festeném..tehát spirál és más semmi.a számat meg gyönyörűen pirosra.:)
4/5 anonim válasza:
én utcára is viselek hasonló árnyalatú rúzsokat
amire nagyon figyelj, hogy a fogaid ne legyenek sárgásak, persze nem kell olyan fehérnek lenniük, mint egy sztárnak
a piros rúzs meg amúgy is fehérebbek láttatja a fogakat
én szemhéjtussal kihúzom a szemem, szempillaspirál és rúzs
5/5 anonim válasza:
Jól állhat bizonyára, ha nem túl feltűnő ékszerekkel és nem kirívó szemfestéssel ill nem mély dekoltázzsal párosítod! Sötét hajhoz meg telitalálat! 20/NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!