Ha reménytelenül ronda vagyok, mégis mit kéne csinálnom?
Tudom sok lány meg nő elégedetlen a külsejével belsejével.
Nekem a külsőmmel van igazán gondom.Tudom nem a külső a fontos, de mostanában ez a nagyon utálom magam de ronda vagyok érzés miatt még ismerkedni,barátkozni sem tudok.
Nemsokára érettségi,és én még mindig szürke kisegér vagyok.Ott az a sok tipp,hogy légy magabiztos,kisugárzás, mosoly stb....de nem lesz jobb.
A tartásomon is látszik, a tekintetemen is, hogy mit gondolok...
Főleg egy testrészem miatt alakult ki ez a kissebbségi komplexus,nemírom le,mert lehet ismerős rám ismer.
Majd szeretném azt korrigáltatni,de addig is, feladtam.
A bőröm, az öltözködésem, mindenem borzalmas, és nincs pénzem drága kozmetikumokat venni meg kezelésekre járni.
Mindent utálok magamban,ha jön szembe velem az utcán egy fiú,másfele megyek, lehajtom a fejem, úgy szégyenlem magam.Vannak akik mondják hogy hú pedig milyen szép vagyok,de ők csak szeretnek, azért mondják.Az igazság az, hogy rondcska, maximum átlagos kisegér vagyok, és nap mint nap rosszabb,mikor elhalad mellettem lenéző pillantások közepette egy gyönyörű lány....
Én is voltam így,azt csináltam,hogy odaálltam a tükör elé és csak a szépet néztem magamban pl: szemeim,a szám is szép. stb.
Te is csináld így,ne azt nézd,hogy nagy az orrom kicsi a mellem,zsíros a bőröm stb..
18 leszek.
Amúgy turikból szoktam váolgatni, szépek is vannak ott, éépp amennyi pénzem van, olyan helyre megyek vásárolni.
A stílusom ugymond kis smink meg ruha az ugy rendben van, inkább a kinézetemmel van bajom.
Ha felveszem a szép új ruháim és szépen kisminkelem magam picit, és elmegyek a barátaimmal, akkor is közben majdnem mindig a sírás kerülget...
Van több hobbim, de sajnos utazás meg közösségi élet-iskola stb. során nem tudom ezeket kicselezni.:(
szia:) nekem küldhetsz egy képet és ha tudok segítek:)
12/L
Szia!
Én is szívesen segítenék neked, hogy szerintem min változtathatnál, frizura tipp, ilyesmi. Nicknevem ellenére lány vagyok, 21 éves. Priviben küldök mailcímet.
Előre tudom, hogy nagyon le fognak pontozni ezért a válaszért, de én azt mondom; semmit ne csinálj, úgyis csak pénzkidobás lenne drága cuccokat meg krémeket venni. Sőt, a fogadd el magad dumával sem akarok okoskodni.
Én is ugyanebben a cipőben járok, és pár év alatt szerintem több mint 100 000 forintot beleöltem ha nem többet (tudni kell hogy ez csak zsebpénz-szülinap, szóval konkrétan minden pénzem :D) és nem ért semmit.
Abban is igazad van sajnos hogy az ismerőseid csak mondják hogy szép vagy, mert tényleg szeretnek. De én azt mondom, ne zaklasd inkább őket ezzel a problémával mert egy idő után önsajnáltatónak fognak gondolni.
Valamelyik válaszoló írta hogy találj valami hobbit magadnak, na én vele értek egyet a legjobban. Próbáld ki, hogy igazán komolyan beleásod magad valamibe, ami érdekel, akármi is legyen az.
Régen engem is úgy ismertek hogy "a ronda csaj", most a "szakácsnő" lenne talán a megfelelő jelző. :)
Ha főzök, elfeledkezek arról hogy más területen nem vagyok éppen jó, de ebben büszke vagyok magamra. Tényleg jó érzés, és remélem, javítana az önbizalmadon! :)
Szia!
Én nem hiszem hogy ilyen csúnya vagy. Én az orromat utálom, van benne egy hullám. Szemből egészen hozzászoktam a fejemhez, de amikor oldalról látom..fú...
Küldj egy képet privátban és kulturáltan leírom h szerintem milyen.
17 éves lány vagyok Pestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!