Ha reménytelenül ronda vagyok, mégis mit kéne csinálnom?
Tudom sok lány meg nő elégedetlen a külsejével belsejével.
Nekem a külsőmmel van igazán gondom.Tudom nem a külső a fontos, de mostanában ez a nagyon utálom magam de ronda vagyok érzés miatt még ismerkedni,barátkozni sem tudok.
Nemsokára érettségi,és én még mindig szürke kisegér vagyok.Ott az a sok tipp,hogy légy magabiztos,kisugárzás, mosoly stb....de nem lesz jobb.
A tartásomon is látszik, a tekintetemen is, hogy mit gondolok...
Főleg egy testrészem miatt alakult ki ez a kissebbségi komplexus,nemírom le,mert lehet ismerős rám ismer.
Majd szeretném azt korrigáltatni,de addig is, feladtam.
A bőröm, az öltözködésem, mindenem borzalmas, és nincs pénzem drága kozmetikumokat venni meg kezelésekre járni.
Mindent utálok magamban,ha jön szembe velem az utcán egy fiú,másfele megyek, lehajtom a fejem, úgy szégyenlem magam.Vannak akik mondják hogy hú pedig milyen szép vagyok,de ők csak szeretnek, azért mondják.Az igazság az, hogy rondcska, maximum átlagos kisegér vagyok, és nap mint nap rosszabb,mikor elhalad mellettem lenéző pillantások közepette egy gyönyörű lány....
meg nem aakrom, hogy ismerőseim meglássanak....
kép nélkül nem tud senki semmit mondani,erre a helyzetre?
privátba is lehet küldeni
de ha nem szeretnél nem erőltetem
Légyszíves privátban küldhetsz képet,én nem vagyok az a fajta aki másokon röhög.. :)
Talán még tippet is adhatnék.
Mostanában szép divatos csinos ruhákat veszek,csak még ugye nincs sok belőlük,egyszerre nincs pénzem kicserélni a több éves ruhatáram. A bőrömmel is voltam már el, kaptam krémeket, azokat kkenegetem.
Sminkeléssel nincs gondom, összességével nem a kiegészitőkkel nem tudok ügyesen bánni, meg sminkkel stb, hanem magamat sehogy se szeretem.
:(
Az tényleg igaz, hogy a kisugárzás sokat számít. Szerintem kezd azzal, hogy megpróbálod megtalálni a stílusodat. Itt most főleg öltözködésre gondolok. Írtad, hogy nincs sok pénzed ilyesmire, nem is kell, hogy plázákból szerezz be cuccokat, menj el egy turiba, nagy a választék, olcsók a ruhák, és tuti, hogy találsz valami olyat, ami tetszik, és dob a megjelenéseden, nem leszel "szürke kisegér". Mindenképp kell, hogy legyen egy kis önbizalmad, nincsenek ronda emberek, egy kis odafigyeléssel ki lehet mindenkiből hozni a jót. Ha nem is vagy olyan, mint egy szupermodell, biztosan lesz valaki, akinek bejössz, csak legyél önmagad! Ha meg egy szép lány, lenéz, szard le, tudom, nem könnyű, de próbálj meg nem foglakozni vele. Ha mondjuk találnál magadnak valami sportot, hobbit, amivel le tudnád magad kötni, talán jobban megjönne az önbizalmad, nem lennél ennyire magadba roskadó. Nem is kell, hogy eljárj valami drága helyre edzeni, menj el mondjuk mindennap futni, vagy úszni, vagy valami. A sportolástól eleve jobb kedve lesz az embernek, úgy nem leszel ennyire lehangolt.
Remélem, hogy sikerül majd.
Am hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!