Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történik egy szépségverseny...

Mi történik egy szépségverseny castingján?

Figyelt kérdés

Barátnőm benevezett egy szépségversenyre a tudtom nélkül, mert ő szerete menni, de egyedül nem akar...

Küldött rólam képet, pár nap múlva lesz a casting. Igazából még nem tudom, hogy menjek-e, mert nem érzem magam odavalónak, főleg hogy van rajtam egy kis felesleg.

Ha esetleg mégis elmennék, mire számítsak?

Fürdőruhát kell vinni és magassarkút. Lefotóznak majd? Milyen kérdéseket tehetnek fel? Kell majd ott mozogni előttük? Úgy értem jönni menni, hogy lássák hogy nézek ki.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. aug. 24. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Alaposan megnéznek, sétálgatsz előttük,és ha kérdeznek, válaszolsz. A lényeg, h meg kell nyerni a zsűrit, hogy továbbjuss. kérdezni pedig bármit kérdezhetnek, ami épp kipattan az agyukból, az aktuális időjárástól a költészetig. Ha szimpi vagy, nem szívatnak gáz kérdéssel
2012. aug. 24. 01:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, hogy lefotóznak :D Egyébként ha alapból sminkeled magad, akkor azt most hagyd el, esetleg egy kis szempillaspirált vagy valami...
2012. aug. 24. 08:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Még mindig nem tudom elmenjek e, ez mászkálás, meg mozgás fürdőruhában valahogy nagyon megriaszt :D

Meg hogy bármit kérdezhetnek.

De igaz nincs olyan hogy lealáznak, hogy jaj te meg minek jelentkeztél, tiszta hájas vagy, meg hasonlók?

2012. aug. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!