Szépségverseny! Melyik a szebb lány?
Figyelt kérdés
Az első:
A második:
(A két csaj eléggé hasonlít és nem tudom eldönteni melyik a szebb :D)
2012. aug. 10. 21:07
2/36 Kleo25 válasza:
és 11 vagy 12 éves? Én meg ezt nem tudom eldönteni
3/36 anonim válasza:
1-es.
a 2. képen nem Nina D. van? csak elég előnytelen képpel?? hm?? mert ha normálisabb kép lenne róla akkor ő nyerne.
5/36 anonim válasza:
A kettő, egy lány...
Az első képen ki van vacakolva, mint akik az utcasarkon állnak..
6/36 anonim válasza:
Az első szebb, de a másik is csinos, söt a másodikat jobban el tudnám képzelni barátnömnek mint az elsőt.De mivel az volt a kérdés hogy melyik szebb ezért az első( de lehet hogy a smink meg a képbeállítás is sokat dobott rajta.)
7/36 anonim válasza:
Nekem mindkettő műanyag, de ha muszály akkor az 1.
8/36 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz a két lány!!!!!!! -.- Az első Victoria Justice, a második Nina Dobrev!!! A kérésetek miatt Nináról van itt egy előnyösebb kép, habár sztem az első is jó:
2012. aug. 10. 21:17
9/36 anonim válasza:
Első talán, de a második is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!