182 cm vagyok, és szeretnék magassarkút hordani. Az úgy már nagyon gáz? Mert a magassarkú kb.5centis :D
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 17:38
1/5 anonim válasza:
Ha frusztrál téged az h elnézel az emberek nagy részének a feje fölött, akkor ne vedd fel. De szerintem ha a ruha maga nem túl kihívó, és társaságban is vannak viszonylag magasabb emberek, akkor elmegy simán=)
2/5 anonim válasza:
Nem gáz, miért lenne? Te ilyen nagyra nőttél, ettől még hordhatsz neked tetsző öltözéket, illetve kiegészítőt. Soha ne foglalkozz más emberek véleményével! Vannak magas férfiak is;-)
19/F
3/5 anonim válasza:
Hát, én speciel nem bírom a magas lányokat, de az se véletlen, hogy a szupermodellek is mindig magas hoszzú lábú lányok, magassarkúban :) Persze nem azt kéne alapulvenni...
4/5 anonim válasza:
De jó neked, én ha olyan magas lennék még direkt rátennék egy lapáttal, felvennék magassarkút. Szerintem nyugodtan vedd fel te is, 5 centin már nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!