El mehetnék modellnek? KÉP
Figyelt kérdés
Véleményeket várok hogy elmehetnék e modellkedni nagyon sokan mondták hogy megvan hozzá "mindenen" kértek fel már ügynökségek is de nem mertem belevágni..félek az emberek véleményétől..
van okom félelemre? modellkedhetnék?
2012. aug. 22. 19:57
11/19 anonim válasza:
egyetértek az előzőekkel.csinos vagy de nem modell típus.
12/19 anonim válasza:
Szia :) Én modellkedem ,és szerintem fotómodellnek simán elmehetnél :) Kifutón nenagyon gondolkozz ,mert ahhoz kicsit alacsonynak tűnsz nekem ,és akkor fogynod is kéne :)
Modellkedhetnél :) Nem kell félni ,de talán egy kis fogyást fognak követelni :P :)
13/19 anonim válasza:
szép vagy,de ne modellkedj szerintem. (azt hittem ezt a kérdést már megint az a csaj tette fel, aki tegnap is linkelt be képet egy orosz modellről -.- )
14/19 anonim válasza:
az alakod szép, de nem az a nyúlánkabb model típus :/
az arcod pedig nekem nem bejövős de ez egyéntől függ :)
15/19 anonim válasza:
Sajnos az alkatod nem olyan,de ne add fel kivételek mindíg vannak.(: Ha elég jól mozogsz a kamera elött akkor talán van esélyed.(: Ne add fel.(:
16/19 anonim válasza:
A fotómodellkedést még megpróbálhatod, de kifutós terveid ne annyira legyenek. Nem vagy annyira modell alkat, inkább csak egy csini lány.
17/19 anonim válasza:
Szép vagy. Melyik ügynökség kért fel? Hány éves vagy? Én most vagyok 16,de 13 éves koromtól tanulom a "szakmát". Szerintem egy próbát megér,de még egy 5-6 kilót legalább le kell dobnod!
18/19 anonim válasza:
nem akarlak elszomorítani vagy ilyesmi, de nekem azt mondták hogy a kifutómodellnél a test a lényeg ( 176on felül minimum, 50-65 közötti kg) a fotómodellnél pedig a karakteres arc a lényeg.
19/19 anonim válasza:
Ha félsz ne fogj bele. Egyébként szép vagy csinos vagy, minden férfi meg akarna... , de nem modellnek való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!