Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hova mehetnék kondizni?

Hova mehetnék kondizni?

Figyelt kérdés
Olyan konditerem érdekelne,amely könnyen megközelíthető újpest központból. 6000ftom lenne havi bérletre.Olyanok érdekelnének ahova több lány jár,csak ne legyenek ultraszexik,mert elveszik az önbizalmamat. 20L
2012. júl. 15. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy tudod-e hogy hol van a Kacsa utca. Ott van egy Family Fitness. Azt nem tudom hogy könnyen megközelíthető-e számodra ezt te döntöd el. És kevesebbe is kerülo mint 6000Ft. Én is ide járok van sok nő de inkább teltebbek.
2012. júl. 15. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
És ezzel nem arra céloztam hogy a telt nők csúnyák.
2012. júl. 15. 19:46
 3/3 anonim válasza:

Én az Öregfalusiba járok.

[link]

Rákospalotán van a piac mögött nem messze.

Nem drága, az emberek 60 százaléka rendőr, a kardió részleg az emeleten van, ahol a lányok szoktak lenni. Általában 2-3 ember ugrál az emeleten. De nem bombázók, szóval dont be panic és különben is, azért jössz, hogy változz, ne érezd magad kellemetlenül, ez hülyeség. Én se vagyok Adonisz még se érzem magam hülyén a sok terminátor között, még jó fejek is. De ha azok is, legyen önbizalmad! Kevesen szoktak lenni. Nekem nagyon bejött!

Központból 104-es busszal közelíthető meg, kb 3-4 megálló, és visszafele ugyanúgy visszatudsz vele jönni, még bérlet se kell, én fél éve járok és egyszer nem jött ellenőr.

7000 forint, diákkal.

19/F

2012. júl. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!