Baj van velem? Vagy rosszul csinálok valamit? Szőrős baj.
Szőrtelenítési problémáról van szó. Szinte már mindent próbáltam, de semmi sem volt jó.
Szőrtelenítő krém: egyáltalán nem szedte le Veet-et is próbáltam de semmit nem ért még úgysem, hogy kétszer annyi ideig hagytam rajta mint amennyit szabad lenne.
Gyanta: próbáltam otthon többször is különböző lerántási technikával, de fekete pöttyös lett tőle a lábam mintha bele szakítottam volna és már másnap visszanőtt a szőr, de nem a pöttyök azok csak kb. 3 nap múlva nőttek vissza, de iszonyatosan hülyén nézett ki
Kozmetikus: egyszer voltam nála, és teljesen ugyanaz történt mint otthon,ráadásul rengeteg szőrt rajta hagyott(elég hanyagul) és volt ami ki se jött, pedig elég hosszú volt a szőrszál otthon is és a kozmetikusnál is, már másnap nőtt is vissza.
Epilátor: most kaptam egy Braun silk epil-t de használat után már másnap visszanő a szőr
Borotva: ezek után már írnom sem kell miért nem használom, a hónaljamon használtam de egy egész napot soha nem bírtam ki szőr nélkül ezzel a megoldással
Normális ez egyáltalán???? Állítólag nincs hormonproblémám, de orvosnál még nem jártam ezzel, mert eléggé szégyellem :(
fürödj le meleg vizzel előtte
töröld magad jó szárazra
használd az epilátort
a fekete pöttyöket amik benne maradtak pzsvel nyomkod ki mint egy pattanást
ha másnap nő a szőr megint epilátor vagy szemöldök csipeszeld a ha nincs sok..
egy pár alkalomig még ilyen lesz, de aztán ritkulni fog
Az epilátor is 1 hetes produkció. Leepilálod a kívánt bőrfelületet és nem szedi le teljesen, igen másnapra ott lesz néhány szál szőr ami nem baj, mert SOKKAL gyengébbek azok a sőzrszálak már, várj 1-2 napot hogy pihenjen a bőr utána megint leepilálod és akkor már tényleg eléri a kívánt hatást.
Fájdalom enyhítésére: Én azt szoktam (mert a puncimon használom az epilátort ahol a legfájdalmasabb az egész testet nézve) hogy jegelem. Jégaku, jégkocka, fagyasztott boróst nyomsz a területre, addig rajhagyod míg teljesen át nem hűl a bőrfelület és epilálsz tovább SOKKAL SOKKAL jobb tőle :) Nem teljesen az érzéstelenítés, de alig érzed és pikk pakk meg is vagy. Meg ezt ismételgetni kell, egy pontot lefagyasztasz leepilálod, másik pontot lefagyasztas megint epilálsz szépen apránként haladva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!