Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valamit rosszul csinálok?...

Valamit rosszul csinálok? Nagy baj van a tetoválásommal?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam a csuklómra tetoválást. Ahogy mondták,hazaértem rögtön kicseréltem a fóliát és cserélgetem is 3-4 óránként. Viszont amikor leveszem a fóliát,mindig bőrdarabkák jönnek le,mintha valami baja lenne. Nem tudom,hogy ez normális-e. Eléggé meg vagyok ijedve..Segítsetek!
2011. nov. 4. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
hát...nekem ilyen nem volt...de sztem igy hámlik:):):):) nekem annyi volt, h minimális festékkidobás azt kész....nem volt az a tipikus hámlós izé..sztem neked is ez lehet:) kenegeted is?:)
2011. nov. 4. 09:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit sikerült megnyugtatnod :) kenegetem persze, de tisztára olyan,mintha fel lenne ázva a bőröm, és nem tudom,hogy ez normális-e,mert az eddigi tetoválásaimat nem fóliáztam. És tintát is látok,ha leveszem a fóliát. ezek szerint nincs baj? :O :)
2011. nov. 4. 09:10
 3/3 smosher válasza:
100%
Én tetoválótanonc vagyok, és elmondhatom, hogy ne aggódj. Hasonló jelenség játszódott le velem is egyszer, a legelső tetoválásomnál, szóval megértem az aggodalmadat. Én is nagyon megijedtem, de az -akármilyen furcsa is- csak a var. Kenegesd fóliázásnál Bepanthen Plus kenőccsel, az a legjobb. Holnap még fóliázd, utána hagyd szabadon és úgy kenegesd, de ne tegyél rá túl sokat. Nem tudom, elmondták-e neked, de a legjobb az lett volna, ha hazaérkezés után először áttörölted volna desztilált vagy szappanos vízzel, és utána kened be és fóliázod le. Szerintem annak a hiánya miatt jönnek a darabkák, de ne aggódj, tényleg. Egy hét múlva, ha begyógyul, nagyon szép lesz. Amúgy vicces, én is tegnap tetováltattam magamra. :) Remélem hasznos volt a válaszom, jó hétvégét.
2011. nov. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!