Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi jellemző a mai tinikre úgy...

Mi jellemző a mai tinikre úgy alapjában véve? Gondolok itt öltözködés, viselkedés és párkapcsolatok terén is.

Figyelt kérdés
Jó, jó persze én is látom, milyen a mai világ, de a ti szemszögetekből is kíváncsi lennék a dologra...

2012. aug. 22. 00:41
 1/9 anonim válasza:
100%

Semmiben nem különbözünk mint az idősebb emberek anno... Öltözködni a divat szerint szeretnek mint minden korban az emberek, viselkedés se sokkal különbözőbb, párkapcsolatok terén is ugyan azok mennek mint anno. Ami változtatott a mai fiatalokon az a felgyorsult kommunikáció, az internet, átlag napi 3 órát töltenek a gép előtt, meg a pénz nagyon fontos lett de ez a kapitalizmus miatt van.

18/F

2012. aug. 22. 00:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Öltözködés: A fiúk cicafiú ruhákat hordanak, jó hogy a szájukat nem rúzsozzák. A lányok meg továbbra is úgy öltözködnek, mint egy hivatásos k...

Viselkedés: A fiúk elnőiesedtek, emóznak, hajat vasalnak, nyafognak, a lányok úgyszintén. Ember legyen a talpán aki megkülönbözteti őket egymástól.

Párkapcsolat: A fiúk továbbra is a lyukakat hajkurásszák, a csajok pedig az 50 millás, fekete Bömösös helyimenőcsávókkal állnak csak szóba. Ezen a téren továbbra sincs konszenzus.

2012. aug. 22. 01:02
 3/9 gnrgirl válasza:

öltözködés( saját szemszögből nézve) : szerintem is vannak akik divatmajmok mind fiú mind lányok terén. ilyenek lesznek is. a párjukban is elsőre csak a külsőt nézik, sőt, nekem mondták már, hogy ha helyes lenne a gyerek, jófej, kedves aranyos stb, de a ruhái nem divatosak szóba se állna vele többet. erről ennyit. én nem vagyok ilyen. nekem a belső is nagyon számít, pl nem állok össze egy segghülye fiúval, mert oké, jól néz ki, de nem lehet vele beszélgetni, akkor mit ér ?

viselkedés: nagy divat lett k.rvának lenni. én kössz, nem állok be a sorba. ja, meg hülyeség. most nem arról beszélek hogy elszórakozik egy-két emberrel, hanem buta, ostoba, mondjam még? én is el vagyok borzadva

15/L

2012. aug. 22. 20:14
 4/9 A kérdező kommentje:
na ezt meg kell mondjam, szerintem is így van...egyre szörnyűbb..:S
2012. aug. 22. 20:39
 5/9 anonim válasza:

Ja meg még valami amit mindenki kihagyott! abban különbözünk (fiatal korosztály) hogy előbb érünk testileg ( lehet hallani sok helyen pl.: 10 éves kislányoknak megjön a havi,fiuknak meg a magömlès), de később szellemileg, EZT mi tanultuk, hogy ennek az oka -----> az állatokat( sertés,szarvasmarha,baromfi) hormonokkal kezelik,hogy nagyobbra nőjjön,több teje vagy húsa legyen stb...és ezt mi megesszük,ezáltal hatással vannak ránk is ezek a hormonok (persze kisebb mértékben), ès ezeket a hormonokat sajnos örökölni foglyák az utódaink is!

Meg másik külömbség a szórakozási módok, a mai fiatal: leül a számítógéphez

2012. aug. 29. 16:29
 6/9 anonim válasza:

Ja meg még valami amit mindenki kihagyott! abban különbözünk (fiatal korosztály) hogy előbb érünk testileg ( lehet hallani sok helyen pl.: 10 éves kislányoknak megjön a havi,fiuknak meg a magömlès), de később szellemileg, EZT mi tanultuk, hogy ennek az oka -----> az állatokat( sertés,szarvasmarha,baromfi) hormonokkal kezelik,hogy nagyobbra nőjjön,több teje vagy húsa legyen stb...és ezt mi megesszük,ezáltal hatással vannak ránk is ezek a hormonok (persze kisebb mértékben), ès ezeket a hormonokat sajnos örökölni foglyák az utódaink is!

Meg másik külömbség a szórakozási módok, a mai fiatal: leül a számítógéphez és 2-3 vagy több órát ott ül ( és 90 %-ban facebookozik ami szerintem egy baromság) ,mindíg a legùjabb kütyü kell neki, és ha megkèrdezel egy ilyen korosztályút hogy milyen szabadtéri játékokat ismer, garantàlom hogy 2- nél többet nem fog tudni mondani!

Meg règen tudtak a fiatalok örülni egy banánnak vagy narancsnak, de ma már csak annyit szólnának az ajándékra: Csak ennyi? Ez mi???

Hát nagyon szomorú!!! Utálok ebbe a korosztályba tartozni!! Mert sokszor azonosítanaj az átlaggal!

Ennyi kb.

2012. aug. 29. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:

stílusok:

-p*csák: egók, önteltek, ezer képet feltesznek magukról facebookra

-goth: nincs belőlük olyan sok, az emberek nagy ívben elkerülik őket

-rockerek: jófejek, lehet velük hülyülni

-divatrockerek: rockernek állítják magukat, mivel szerintük a skrillex olyan kemény rock xD

-emok: mivel most már nincsenek köztük pózerek, igazán kedvesek, megértőek és jófejek (lehet lepontozni, de az emok igenis normálisak)

-divatmajmok: ezek mind a legújabb divatot követik, általában önteltek

-scenek: vidámak, feltűnőek, példaképük Verena Schizophrenia és Max Amphetamine :DD

-átlagos emberek: átlagosak XD

Én személy szerint a vékony, hosszúhajú fiúkra bukom, de ízlések és pofonok. Én magamat nem tudom elképzelni egy izompacsirtával tüsi hajjal, mert egyszerűen rosszul leszek tőlük :D

2012. szept. 1. 12:39
 8/9 gnrgirl válasza:

nekem is a hosszú hajú srácok jönnek be, és én egyenes röhögőgörcsöt kapok ha egy olyansrác jön oda hozzám, akinek akkorára fel vannak fújva a kezei, hogy le se tudja rendesen engedni őket...

2012. szept. 2. 11:42
 9/9 anonim válasza:
Lényeg kb 180cm magasságra, kigyúrtabb nem egy fogpiszkáló. A hajszín mindegy a szem is. Ne legyen bajusza. Legyen romantikus de ne nyalizós inkább a csendesebb fajta nem a szókimondó. Öltözködésben legyen elegáns de amolyan utcai stílusban. Tudom kicsit konkrét vagyok de ez az ideálom. 😘
2016. nov. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!