Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le úgy, hogy...

Hogyan fogyjak le úgy, hogy ne ereszkedjen meg a mellem?

Figyelt kérdés

Kb. 20 kg-tól kellene megszabadulnom. Ilyenkor ugye a mell kisebb lesz, és megereszkedik. Mit tegyek, hogy a fogyókúra végére ne lógjon? És körülbelül hány mérettel fog csökkenni? Előre is köszi! :) 16/L

Amúgy 80B a méretem.

2012. aug. 21. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha túlsúllyal vagy 80B, akkor abból 20 kg minusz után egész biztosan A kosár lesz. Az hogy ne lógjon gondolom sporttal és tornával elérhető.
2012. aug. 21. 18:39
 2/4 Doktor Jo válasza:

Méret nem lesz jelentősen más, mivel a melled ugyan az marad csak a formája, illetve a tartása lesz más. Rendszere edzés, pl. úszás, spining, segíthet, de bármilyen sportot, testmozgást kezdesz el örök törvény az, hogy a nők a mellükből fogynak először, sajnos :( Mennyire vészes a helyzet?

Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)

2013. jan. 20. 00:58
 3/4 carlaa00 válasza:

Én koplalással fogytam 13 kilót, és nekem ezért be is következett az, ami téged feszélyez :/

(De én igazából nem bántam, hogy kisebb lett, mert a suliban még kis koromban csúfoltak, mert hamarabb megnőtt) Én végül fekvőtámasszal, meg ilyen mellizomgyakorlatokkal megoldottam a problémát, és most A-s a kosaram, de feszes, és nagyon jól érzem magam :)

2013. márc. 19. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nővérem kezdett egy igazi fogyózásba, mert a "barátnői" mind ilyen átszakadtak. Szenvedett annyit hogy az nem igaz, s közben sportolt is. Ő valóban egy olyan csöcsös.faros nő volt. Valóban kisebb lett a feneke, viszont a - szerintem is gyönyörű, viszonylag nagy mellei - totál taccsra mentek. (vélhetően ilyen az genetikai örökségünk) Most totál lelkibeteg, nem jár sehova, bezárkózott, és veri a fejét a falma, hogy hogy lehetett ekkora marha? Most zabál mint egy őrült, de a feneke már a régi, a mellei meg meg sem mozdultak: jóg mint egy lyukas tejes-zacskó. Nagyon együttérzek vele, én semmi pénzért nem csinálnám ezt! Mindenki gondolja át, mert szép mellet csak egyszer ad a természet... Venni csak műmellet lehet.
2013. márc. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!