Hogyan fogyjak le úgy, hogy ne ereszkedjen meg a mellem?
Kb. 20 kg-tól kellene megszabadulnom. Ilyenkor ugye a mell kisebb lesz, és megereszkedik. Mit tegyek, hogy a fogyókúra végére ne lógjon? És körülbelül hány mérettel fog csökkenni? Előre is köszi! :) 16/L
Amúgy 80B a méretem.
Méret nem lesz jelentősen más, mivel a melled ugyan az marad csak a formája, illetve a tartása lesz más. Rendszere edzés, pl. úszás, spining, segíthet, de bármilyen sportot, testmozgást kezdesz el örök törvény az, hogy a nők a mellükből fogynak először, sajnos :( Mennyire vészes a helyzet?
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)
Én koplalással fogytam 13 kilót, és nekem ezért be is következett az, ami téged feszélyez :/
(De én igazából nem bántam, hogy kisebb lett, mert a suliban még kis koromban csúfoltak, mert hamarabb megnőtt) Én végül fekvőtámasszal, meg ilyen mellizomgyakorlatokkal megoldottam a problémát, és most A-s a kosaram, de feszes, és nagyon jól érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!